Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Το ΤEDx University of Macedonia 2016 «έχει χρώμα Vivechrom»

tags :
Το ΤEDx University of Macedonia 2016 «έχει χρώμα Vivechrom»
Η Vivechrom προσέφερε τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για το συνέδριο, μέσω κλήρωσης στο Facebook
Η Vivechrom, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία χρωμάτων είναι Χρυσός Χορηγός στο ΤEDxUniversityofMacedonia 2016, που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη.
Φέτος, για πρώτη φορά, η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «NOESIS», ένα μη κερδοσκοπικό φορέα που προάγει τις νέες ιδέες, έχοντας πολιτιστικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Αναμφίβολα το ύφος του χώρου συνάδει άριστα με το φετινό θέμα της εκδήλωσης, «Gravity of thoughts».
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποτυπώσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, για όσα είδαν και άκουσαν στο συνέδριο, σε μια δράση με χρώματα, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του συνεδρίου.
Εκπρόσωποι της εταιρείας, θα είναι στην διάθεση του κοινού με ενημερωτικό υλικό για τα προϊόντα της εταιρείας, αλλά και για να προτρέψουν τον κόσμο να δοκιμάσει τη δωρεάν εφαρμογή Vivechrom Visualizer.
Η εφαρμογή αυτή, μέσω Augmented Reality, δίνει στη στιγμή, μια ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα φαίνεται ένας χώρος με τα χρώματα επιλογής του καταναλωτή, μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη. http://www.vivechrom.gr/vivechrom-visualizer
Η Vivechrom προσέφερε τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις για το συνέδριο, μέσω κλήρωσης στο Facebook.
Φέτος, το ΤedxUniversityofMacedonia «έχει χρώμα Vivechrom».
Σας περιμένουμε για μια ξεχωριστή εμπειρία.
Να είστε όλοι εκεί!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης