Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Φέτος το χειμώνα, η Leroy Merlin μετατρέπει τον καθένα σε Ήρωα της Ζεστασιάς

tags :
Φέτος το χειμώνα, η Leroy Merlin μετατρέπει τον καθένα σε Ήρωα της Ζεστασιάς
Η Leroy Merlin προσφέρει και φέτος μοναδικές ευκαιρίες σε πλήθος προϊόντων θέρμανσης   
H Leroy Merlin, ο ειδικός για τις ανάγκες κάθε κατοικίας για κάθε εποχή, καλωσορίζει τον χειμώνα με μια καμπάνια που αφορά τα είδη θέρμανσης και εξασφαλίζει για τα ελληνικά νοικοκυριά ένα φιλόξενο οικιακό περιβάλλον, προτείνοντας κατάλληλες θερμαντικές λύσεις για κάθε χώρο, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε προσιτές τιμές.
Με το μήνυμα «Γίνε ο ήρωας της ζεστασιάς», η Leroy Merlin προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει τις διαφορετικές προτάσεις θέρμανσης που προσφέρουν συσκευές προηγμένης τεχνολογίας από αξιόπιστους κατασκευαστές και να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει. Για απόλυτα εξατομικευμένη επιλογή, η Leroy Merlin έχει επίσης δημιουργήσει μια εφαρμογή που φιλοξενείται στο landing page του website της, με την οποία μοιράζεται την τεχνογνωσία της ομάδας της για να βοηθήσει τους επισκέπτες να επιλέξουν την πιο κατάλληλη θέρμανση για τις ανάγκες του χώρου τους, με έναν εύκολο και διαδραστικό τρόπο.
Η Leroy Merlin, αναγνωρίζοντας τις συνθήκες της χειμερινής περιόδου και την ανάγκη για ποιοτικές, αποδοτικές και προσιτές λύσεις θέρμανσης για το μέσο νοικοκυριό, επιθυμεί να συμβάλει θετικά και εξασφαλίζει ευκαιρίες σε προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων, όπως το εμβαδό και τη λειτουργία του χώρου, τη σχέση κατανάλωσης και ενεργειακής απόδοσης, το μέγεθος και τη φορητότητα της θερμαντικής πηγής και την αισθητική.
Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι φίλοι της Leroy Merlin μπορούν να επωφεληθούν μέσα από μοναδικές ευκαιρίες πού είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα της εταιρείας, καθώς και στο www.leroymerlin.gr μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας.
• Σόμπες 2800W με 4 λαμπτήρες χαλαζία μόνο 36.90€
• Ξυλόσομπες ΕΚΟ 8ΚW μόνο 89€
• Κλιματιστικά TECTRO 9000 ΒTU μόνο 229€
Επιπλέον, πολλά ακόμα είδη θέρμανσης διατίθενται σε ειδικές τιμές για να ζεστάνουν την χειμερινή διάθεση.
Η εμπορική ενέργεια ισχύει έως και την 31η Δεκεμβρίου 2016 ενώ υποστηρίζεται με τηλεοπτικό spot το οποίο προβάλλεται ήδη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης