Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Πελοπόννησος EXPO τίμησε τον Ιωάννη Λαρσινό, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Λαρσινός ΑΕ

Η Πελοπόννησος EXPO τίμησε τον Ιωάννη Λαρσινό, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Λαρσινός ΑΕ
«Η βράβευση αυτή πρώτα απ’ όλα τιμά εσάς που αναστηλώσατε τον Επιμελητηριακό θεσμό στους δύσκολους αυτούς καιρούς»
Η Πελοπόννησος EXPO, η μεγάλη πελοποννησιακή έκθεση που φιλοδοξεί να προβάλλει τα πελοποννησιακά προϊόντα και υπηρεσίες διεθνώς, τίμησε τον Ιωάννη Λαρσινό ως εξέχοντα επιχειρηματία για τη σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στο ελληνικό «επιχειρείν».
Στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης, που διοργανώθηκε από τα επτά πελοποννησιακά Επιμελητήρια παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής εξουσίας, ο Ιωάννης Λαρσινός χαιρέτησε την προσπάθεια των επιμελητηρίων παραλαμβάνοντας το βραβείο και δήλωσε:
«Θα ήθελα να τονίσω ότι η βράβευση αυτή πρώτα απ’ όλα τιμά εσάς που αναστηλώσατε τον Επιμελητηριακό θεσμό στους δύσκολους αυτούς καιρούς.
Ενέργειες και εκδηλώσεις σαν αυτές είναι απαραίτητες διότι η αναγνώριση και η επιβράβευση ενισχύουν τα κίνητρα για παραγωγικές δραστηριότητες.
Αναφορικά με την εταιρία μας θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι ένας χώρος όπου πρυτανεύουν ο αλληλοσεβασμός, η ευγενής άμιλλα, ο προσεκτικός σχεδιασμός δράσης, η επιβράβευση της παραγωγικής δραστηριότητας και πάνω απ’ όλα η εργατικότητα.
Αυτή η μικρή κυψέλη της Λαρσινός ΑΕ είναι ένα ακόμα πετραδάκι στην προσπάθεια της Ελλάδας να επιβιώσει σε δύσκολες εποχές.
Το βραβείο χαρίζω στους άμεσους συνεργάτες μου και το προσωπικό της Λαρσινός που έχουμε περάσει μαζί καλούς και δύσκολους καιρούς και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που προσέφεραν».

Ο Ιωάννης Λαρσινός έκλεισε τον ευχαριστήριο λόγο του σημειώνοντας:

«Είμαι υπερήφανος για το προσωπικό της εταιρείας. Ηγούμαι ηγητόρων».

Αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στη διοργάνωση, που φιλοξενήθηκε πρώτη φορά στην Τρίπολη, η Λαρσινός Α.Ε. συμμετείχε με περίπτερο με στόχο να ενημερώσει την τοπική κοινωνία αλλά και τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για τα σημαντικά έργα που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα, για τα νέα μεγάλα έργα που έχει αναλάβει όπως και για τα καινοτόμα προϊόντα που την έχουν καταστήσει πρωτοπόρο στην Ελληνική αγορά Ετοίμου Σκυροδέματος και Αδρανών Υλικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης