Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Eval: Συμμετοχή στην Έκθεση Ναυτικό Σαλόνι 2016

tags :
Eval: Συμμετοχή στην Έκθεση Ναυτικό Σαλόνι 2016
Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης η εταιρεία προσφέρει προνομιακή έκπτωση για αγορά των προϊόντων της και ταυτόχρονα θα υλοποιηθεί διαγωνισμός με έπαθλο ένα ΚΑΓΙΑΚ
Η ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης ναυτιλιακού & σωστικού εξοπλισμού και αξεσουάρ σκαφών EVAL συμμετέχει για ακόμα μία φορά στην Έκθεση θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας το «Ναυτικό Σαλόνι 2016», από τις 30 Νοεμβρίους έως τις 04 Δεκεμβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου της EVAL θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη της εταιρείας για τα προϊόντα που παράγει αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά όπως τους εξωλέμβιους κινητήρες Parsun, τα φουσκωτά σκάφη Neptune, τις ηλεκτρικές εξωλέμβιες Neraus, τα υδραυλικά τιμόνια Mavi Mare και τις προπέλες Turning Point.
Παράλληλα η EVAL δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να βγουν διπλά κερδισμένοι από το περίπτερό της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης η εταιρεία προσφέρει προνομιακή έκπτωση για αγορά των προϊόντων της και ταυτόχρονα θα υλοποιηθεί διαγωνισμός με έπαθλο ένα ΚΑΓΙΑΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης