Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

UPS: Πάνω από 300 φιλανθρωπικές δράσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο

tags :
UPS: Πάνω από 300 φιλανθρωπικές δράσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο
Η UPS Greece συμμετείχε σε δράσεις των οργανισμών “Make a wish”, “Χαμόγελο του παιδιού, “Παιδικά Χωριά SOS” και στο 8ο“Race for the cure”
Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, σχεδόν 20.000 εργαζόμενοι της UPS (NYSE: UPS) σε πέντε ηπείρους, συμμετείχαν στον 14ο Παγκόσμιο Μήνα Εθελοντισμού της εταιρείας που πραγματοποιείται ετησίως.
Οι εργαζόμενοι προσέφεραν 325.000 ώρες εθελοντισμού σε περισσότερες από 300 φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.
«Ο εθελοντισμός και η διαφορετικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο του πολιτισμού μας», δήλωσε ο Eduardo Martinez, Πρόεδρος του Ιδρύματος της UPS.
Στη «UPS και στο Ίδρυμα UPS δεσμευόμαστε να συμμετέχουμε σε κοινωφελείς δράσεις όλο το χρόνο• καθορίζοντας ένα συγκεκριμένο μήνα για να δίνουμε παραπάνω έμφαση στον εθελοντισμό, μπορούμε να πάμε τη δέσμευσή μας στο επόμενο επίπεδο και να σημειώσουμε σημαντική διαφορά στην παγκόσμια κοινότητα».
Η έμφαση φέτος δόθηκε στην υποστήριξη μη-κερδοσκοπικών οργανισμών που επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των γυναικών και των νεαρών κοριτσιών.
Το θέμα του Παγκόσμιου Μήνα Εθελοντισμού συμβαδίζει με τη δέκατη επέτειο του προγράμματος της UPS για την Ανάπτυξη της Ηγεσίας των Γυναικών, το οποίο αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιο δίκτυο ηγετών της UPS.
Η UPS ανακοίνωσε επίσης ότι έχει διανύσει περισσότερο από τα μισά του δρόμου για να πετύχει το στόχο της συμπλήρωσης 20 εκατ. ωρών εθελοντικής εργασίας μέχρι το τέλος του 2020.
Τη δέσμευση της εταιρείας είχε ανακοινώσει τον Ιούνιο του 2014, ο Διευθύνων Σύμβουλος της UPS David Abney.
Υπό τη διεύθυνση του Ιδρύματος UPS, το οποίο είναι υπεύθυνο για τα παγκόσμια προγράμματα της UPS, ο Παγκόσμιος Μήνας Εθελοντισμού κινητοποιεί τους εργαζόμενους της UPS να συμμετάσχουν σε ένα πλήθος εθελοντικών προσπαθειών και δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο.
Μέσω της αυξημένης έμφασης στον εθελοντισμό κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι της UPS μπόρεσαν να να επικεντρωθούν στις εθελοντικές προσπάθειές τους και να δημιουργήσουν σημαντικό αντίκτυπο.
Κάθε χρόνο, η UPS ολοκληρώνει τον Μήνα Παγκόσμιου Εθελοντισμού με τη χορήγηση $10,000 δολαρίων σε 14 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στους οποίους είχαν συμμετάσχει εθελοντικά οι εργαζόμενοι της UPS ανά περιοχή στις ΗΠΑ και διεθνώς και ανά επιχειρηματικές μονάδες.
Τα προγράμματα για τον Παγκόσμιο Μήνα Εθελοντισμού της Ευρώπης για το 2016 περιλάμβαναν:

• Συγκέντρωση ηγετών σε πρωτοπόρες επιχειρήσεις για την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών για την ενδυνάμωση των εργαζόμενων γυναικών στην Τουρκία με την KLP - Πλατφόρμα Γυναικείας Ηγεσίας, την Kagider και την TurkishWin
• Ανακαινίσεις σε σπίτια παιδιών, καταφύγια γυναικών και νηπιαγωγεία με οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Frauenhaus και Kinderheim Gera στη Γερμανία
• Συγκέντρωση χρημάτων για διάφορες οργανώσεις που υποστηρίζουν τα άτομα με μυϊκή δυστροφία, εγκεφαλική παράλυση, σύνδρομο Down και σκλήρυνση κατά πλάκας, μέσω οργανώσεων συμπεριλαμβανομένων των AVAPACE στην Ισπανία, UILDM στην Ιταλία και Fundacja Spektrum Liberi στην Πολωνία

Η UPS στην Ελλάδα έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής φέτος στα ακόλουθα προγράμματα:

• 90 υπάλληλοι της UPS έτρεξαν στο 8ο “Race for Cure”, μία εκδήλωση που υποστηρίζει τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

• 30 υπάλληλοι δώρισαν 122 ώρες στον οργανισμό “Make a wish” και βοήθησαν σε εκδήλωση του οργανισμού το Σεπτέμβριο στο Ζάππειο
• 13 υπάλληλοι συμπλήρωσαν 31 ώρες εθελοντισμού στην προετοιμασία μπομπονιερών γάμου και βάπτισης για το e-shop της οργάνωσης «Χαμόγελο του παιδιού».
• 14 υπάλληλοι συμπλήρωσαν 21 ώρες εθελοντισμού για τον οργανισμό «Παιδικά Χωριά SOS» και οργάνωσαν την κεντρική τους αποθήκη

Για περισσότερες πληροφορίες για τις φιλανθρωπικές και εθελοντικές δράσεις της UPS, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.UPS.com/Foundation.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης