Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

To Alliott Group ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της Προεδρίας του Γιάννη Κλεώπα

tags :
To Alliott Group ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της Προεδρίας του Γιάννη Κλεώπα
Συμπληρώνοντας φέτος 4 έτη προσφοράς στον όμιλο Alliott Group από την θέση του Παγκόσμιου Προέδρου ο κ. Κλεώπας ολοκλήρωσε την θητεία του και τη διαδρομή μίας άκρως επιτυχημένης πορείας.
To διεθνές δίκτυο Alliott Group ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της θητείας του Γιάννη Κλεώπα, από τη θέση του Παγκόσμιου Προέδρου του δικτύου, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Ετήσιου Συνεδρίου του Alliott Group που διοργανώθηκε στο Λονδίνο.
Συμπληρώνοντας φέτος 4 έτη προσφοράς στον όμιλο Alliott Group από την θέση του Παγκόσμιου Προέδρου ο κ. Κλεώπας ολοκλήρωσε την θητεία του και τη διαδρομή μίας άκρως επιτυχημένης πορείας.
Με στρατηγικό όραμα, επιχειρηματικό και οργανωτικό πνεύμα, μελέτη των δεδομένων της αγοράς και μεθοδικότητα διασφάλισε την ακεραιότητα του δικτύου και ενίσχυσε την θέση του στην παγκόσμια αγορά, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία παγκόσμια λογιστικά, ελεγκτικά και φοροτεχνικά δίκτυα κύρους και αξιοπιστίας.
Υπεύθυνος για τη διοίκηση, τη στρατηγική και την ανάπτυξη του ομίλου Alliott Group ο κ. Κλεώπας κατόρθωσε να ανταποκριθεί επάξια σε όλα του τα καθήκοντα και να φέρει απτά αποτελέσματα, τα οποία αναγνωρίστηκαν τόσο από το ίδιο το ΔΣ και τα μέλη του Alliott Group, όσο και από την εικόνα και τη θέση του στην παγκόσμια σκηνή.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της θητείας του ο κ. Κλεώπας πέτυχε την ανάπτυξη του μεγέθους του ομίλου Alliott Group, αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών κατά 26% και ανεβάζοντας έτσι τον όμιλο στην 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των μεγαλύτερων λογιστικών εταιριών.
Ταυτόχρονα, το Alliott Group αναδείχθηκε ως ο υπ’ αριθμόν ένας όμιλος επιλογής για τις μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις με διεθνείς βλέψεις και προσανατολισμούς. Επιπλέον, επί σειρά ετών κατέλαβε σημαντικές διακρίσεις για τον όμιλο, οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι:

§ Το 2016 ο όμιλος Alliott group ανακηρύχθηκε «Rising Star Association of the Year»

§ Από το 2014 έως το 2016 απέσπασε συνεχόμενα τον τίτλο «International Professional Services Alliance of the Year»

§ Το 2014 & 2015 ανακηρύχθηκε «Accountancy & Law Alliance of the Year in the Global Market»

§ Το Σεπτέμβριο του 2013 επελέγη για το Daily Telegraph’s Business Club Forum

Οι δράσεις της επιτυχημένης πορείας του κ. Κλεώπα δεν σταματούν εκεί καθώς το 2013, στα πλαίσια αναβάθμισης του έντυπου οδηγού των μελών του ομίλου, έθεσε σε λειτουργία το πρώτο mobile App και εγκατέστησε την νέα υποδομή ηλεκτρονικής διακυβέρνησης σε cloud.
Τέλος, συμμετείχε σε αναρίθμητες εκδηλώσεις του Alliott Group παγκοσμίως ταξιδεύοντας για τον σκοπό αυτό σχεδόν 500.000 μίλια.
Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Business Consultants, δήλωσε σχετικά:
«Είμαι ικανοποιημένος και βαθιά συγκινημένος που μετά από μία τετραετία ολοκληρώθηκε η θητεία μου ως Παγκόσμιος Πρόεδρος του ομίλου Alliott Group και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο νέος πρόεδρος του ομίλου θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται πάνω στα νέα του καθήκοντα και στη βάση της στρατηγικής όπως την έχουμε ορίσει.
Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ανάληψη του εν λόγο αξιώματος, καθώς είχα τη δυνατότητα να συμβάλλω στην περαιτέρω εξέλιξη του δικτύου, καταβάλλοντας πολλές ώρες δουλειάς και εργασίας για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης