Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ημερίδα με θέμα: «Συμμετοχή των Ελληνικών Επιχειρήσεων στις Προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων»

tags :
Ημερίδα με θέμα: «Συμμετοχή των Ελληνικών Επιχειρήσεων στις Προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων»
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας, διοργανώνουν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00’, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (αίθουσα Αριστοτέλης ΙΙ), στη Θεσσαλονίκη, ημερίδα με θέμα: «Συμμετοχή των Ελληνικών Επιχειρήσεων στις Προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων».
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας για τις προμήθειες αμυντικού υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων και τη συμμετοχή των Ελληνικών επιχειρήσεων στα προγράμματα προμηθειών και έργων, που υλοποιούνται.
Ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας, κ. Π. Καμμένος, θα πραγματοποιήσει εισαγωγική ομιλία ενώ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, κ. Α. Σαββάκης, θα απευθύνει χαιρετισμό.
Για τις προμήθειες μη αμυντικού υλικού, τις διαδικασίες προμηθειών αμυντικού υλικού και το Μητρώο Κατασκευαστών αμυντικού υλικού θα πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις αντίστοιχα ο Αντιπλοίαρχος (Ο) Γ. Τσικρικάς, ο Επισμηναγός (Ο) Σ. Δανιήλ, o Συνταγματάρχης (ΔΒ) Ιωάννης Μπούρας Διευθυντής ΓΔΑΕΕ/ΔΑΠΚΣ και ο Επιτελής ΓΔΑΕΕ, Δρ. Γ. Βλαχογιάννης.
Ο Δρ. Γ. Τρουλινός, Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής και Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και ο κ. Τ. Ροζολής, Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ), με παρεμβάσεις τους θα καταθέσουν τις απόψεις των επιχειρηματικών φορέων για τις διαδικασίες των προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τέλος, ο Αντιναύαρχος Π.Ν. (ε.α.) Κυριάκος Στ. Κυριακίδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), κλείνοντας την εκδήλωση θα συντονίσει τη συζήτηση με τους συμμετέχοντες ομιλητές και το ακροατήριο και θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης