Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η ICAP Group βράβευσε τις 59 Εταιρείες και τους 12 Ομίλους True Leaders 2015

tags :
Η ICAP Group βράβευσε τις 59 Εταιρείες και τους 12 Ομίλους True Leaders 2015
Βραβεία απένειμε o Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης και εκπρόσωποι των ΣΕΒ, ΕΒΕΑ, ΕΣΕΕ, Λέσχης Επιχειρηματικότητας και ΕΑΣΕ.
Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε για 6η χρονιά, στις 16 Νοεμβρίου, τις εταιρείες και τους Ομίλους Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.
Η λαμπρή τελετή παρουσιάστηκε από την δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου και σε αυτή συμμετείχαν κοντά στα 400 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς.
Τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού καθώς και ο ΣΕΒ.
Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Σέργιος Πιρτσιόλας, και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος Πρόεδρος ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒ, Κώστας Ευριπίδης Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματικότητας, Νικόλαος Κογιουμτσής Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και Νικήτας Κωνσταντέλλος Πρόεδρος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων.
Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Πιρτσιόλας, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του με τη νέα του ιδιότητα, συγχάρηκε, τις επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν αλλά και την ICAP GROUP για την πρωτοβουλία των True Leaders.
Επίσης βεβαίωσε τους παρευρισκόμενους, ότι «το Υπουργείο θα είναι δίπλα σας, να προσπαθήσουμε μαζί να διαμορφώσουμε τους όρους ουτοσώστε να υπάρξουν οι συνθήκες πραγματικά να ανθίσει η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα».
Επίσης σημείωσε ότι:
«Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έχουν συνειδητοποιήσει βαθιά ότι ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος της ανάπτυξης και ότι χρειάζεται βαθιά γνώση και μεγάλη μεταρρυθμιστική τόλμη, ώστε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί μια νέα κουλτούρα επιχειρηματικότητας και επενδυτικής αντίληψης για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης