Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση επιχειρήσεων τροφίμων για τις απαιτήσεις πρόσβασης στις αγορές ΗΠΑ και Καναδά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση επιχειρήσεων τροφίμων για τις απαιτήσεις πρόσβασης στις αγορές ΗΠΑ και Καναδά
Στόχος του συγκεκριμένου εξειδικευμένου σεμιναρίου ήταν να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις για τις νέες απαιτήσεις του Αμερικανικού νομοθετικού πλαισίου 
Σημαντικές επιχειρήσεις από τον χώρο των τροφίμων όπως η ΙΝΤERCOMM FOODS , ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε., ΝΙΑΡΧΟΣ Π. & ΣΙΑ, ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ,MEDITERRΑ A.E., ELVIDA FOODS, ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ συμμετείχαν στο ειδικό 7ωρο σεμινάριο που διοργανώθηκε από την EUROCERT στις 10.11.2016 με εισηγητή τον Alfonso Capuchino, Γενικό Διευθυντή και εξειδικευμένο σε θέματα τροφίμων του Αμερικανικού Φορέα AIB ( American Institute of Bakery ), με θέμα : «FDA requirements and FSMA principles for exporters interested in USA market» .
Στόχος του συγκεκριμένου εξειδικευμένου σεμιναρίου ήταν να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις για τις νέες απαιτήσεις του Αμερικανικού νομοθετικού πλαισίου για την ασφάλεια τροφίμων, FSMA, αλλά και τις επιπτώσεις που αυτές έχουν στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να εξάγουν στην αγορά της Αμερικής.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, τα στελέχη των επιχειρήσεων εκτέθηκαν στην διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να εγγραφούν στην λίστα των εγκεκριμένων προμηθευτών του FDA και ως εκ τούτου να τους δοθεί η δυνατότητα να δειγματίσουν τα προϊόντα τους και να μπορέσουν να ξεκινήσουν εμπορικές συναλλαγές με τις εν λόγω χώρες.
Τέλος, με την ευκαιρία της παρουσίας του κου Alfonso Capuchino στην Ελλάδα διοργανώθηκε την ίδια χρονική περίοδο 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για BRC FOOD Lead Auditors, με θέμα το διεθνές Πρότυπο για την Ασφάλεια των Τροφίμων, "BRC FOOD V7".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης