Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της Κίνας

tags :
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της Κίνας
Δυναμική είσοδος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού στην Κίνα.
Συνεπής στη στρατηγική ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συμμετείχε ως χορηγός στην China International Travel Mart 2016, τη σημαντικότερη έκθεση επαγγελματιών τουρισμού στην Ασία, που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Νοεμβρίου στη Σαγκάη.
Πρόκειται για μία διεθνώς αναγνωρισμένη ετήσια διοργάνωση υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Κίνας, η οποία, από την έναρξή της το 2007, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο του κοινού όσο και επαγγελματιών όλων των τουριστικών κλάδων.
Ο Όμιλος έδωσε δυναμικό παρών σε συνεργασία με την Transel, στο κοινό περίπτερο που είχαν στον εκθεσιακό χώρο.
Η ηγετική παρουσία του Ομίλου σε μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις του είδους, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εξωστρέφειας και της δυναμικής που παρουσιάζει η Κινεζική αγορά, την οποία ο Όμιλος προσεγγίζει με συντεταγμένες ενέργειες, που υλοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο.
Με αφορμή τη συμμετοχή αυτή, ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δήλωσε:
«Στοχεύοντας στην παροχή κορυφαίων ιατρικών υπηρεσιών διεθνώς αλλά και χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του στρατηγικού του πλάνου για τον Ιατρικό Τουρισμό.
Στην κατεύθυνση αυτή, με τη συμμετοχή μας στην China International Travel Mart, διεισδύσαμε στην αγορά του Ιατρικού Τουρισμού και στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης