Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέος Πρόεδρος του Alliott Group ο Ken Miles

tags :
Νέος Πρόεδρος του Alliott Group ο Ken Miles
Ο Miles θα ασκήσει θητεία διάρκειας τριών χρόνων και αναλαμβάνει καθήκοντα από το Γιάννη Κλεώπα της εταιρείας Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων
Νέος πρόεδρος του Alliott Group από την 1η Νοεμβρίου 2016 ανέλαβε ο Ken Miles μετά την ολοκλήρωση της θητείας του Γιάννη Κλεώπα.
Ο Ken Miles είναι Διευθύνων Εταίρος της εταιρείας ορκωτών λογιστών NSBN LLP, που βρίσκεται στην περιοχή Beverly Hills - Century City του Λος Άντζελες.
Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση για το 2016, στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Λονδίνου, τα μέλη του ομίλου Alliott αποφάσισαν την ανάληψη των καθηκόντων της προεδρίας από τον Ken Miles, ο οποίος προέρχεται από τη θέση του Αναπληρωτή προέδρου του δικτύου.
Ο Miles θα ασκήσει θητεία διάρκειας τριών χρόνων και αναλαμβάνει καθήκοντα από το Γιάννη Κλεώπα της εταιρείας Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Αθήνα, Ελλάδα).
Η NSBN LPP είναι μέλος του ομίλου Alliott στο Λος Άντζελες, ένας διεθνής όμιλος που ιδρύθηκε το 1979 και τώρα περιλαμβάνει περίπου 170 εταιρίες μέλη σε 65 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των 35 εταιρειών-μελών στη Βόρεια Αμερική. Υπό την ηγεσία του Miles, o όμιλος Alliott θα ακολουθήσει μία στρατηγική που θα έχει ως στόχο να ενταχθούν στο δίκτυο μεσαία λογιστικά και δικηγορικά γραφεία, τα οποία προσπαθούν να αναπτύξουν ισχυρότερες διασυνδέσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για να ωφελήσουν τους πελάτες που εμπλέκονται σε επιχειρήσεις με παρουσία σε πολλές αγορές.
Ως Διευθύνων Εταίρος της NSBN LPP, Ken Miles διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στο να καταταχθεί η εταιρεία στη πολιτεία της Καλοφόρνιας στις 200 κορυφαίες Εταιρίες Ορκωτών Λογιστών, να βρίσκεται ανάμεσα στις 10 καλύτερες εταιρείες με εργασιακό περιβάλλον, ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρίες για ευκαιρίες ανάδειξης των γυναικών σε ηγετικές θέσεις και ανάμεσα στις 25κορυφαίες εταιρίες Ορκωτών Λογιστών.
Ο James Hickey, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Alliott δήλωσε: “Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι ο νέος Παγκόσμιος Πρόεδρος δύναται να προσφέρει την υψηλού επιπέδου επαγγελματική εμπειρία που διαθέτει και έχει την ικανότητα να ηγείται στην πρώτη γραμμή και να εμπνέει τα μέλη από όλα τα επίπεδα θέσεων της εταιρείας για να αποδώσουν περισσότερα σε συλλογικό επίπεδο.
Η αφοσίωση και η υποστήριξη του Ken από την ένταξή του στον όμιλο, 6 χρόνια πριν, είναι ανεκτίμητες και ανυπομονούμε για το επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορίας μας υπό την ηγεσία του.
Ο Γιάννης Κλεώπας, ο προηγούμενος Παγκόσμιος Πρόεδρος του Ομίλου, ηγήθηκε παραδειγματικά κατά τη διάρκεια της θητείας του και κατόρθωσε να ανεβάσει τον όμιλο σε νέο επίπεδο.
Το εμπορικό του δαιμόνιο, το στρατηγικό του όραμα και οι εμπεριστατωμένες προσεγγίσεις του εξασφάλισαν πολύτιμη σταθερότητα για τον όμιλο και μας έβαλαν σταθερά στο δρόμο για μελλοντική ανάπτυξη.
Ευχαριστούμε θερμά το Γιάννη Κλεώπα και γνωρίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να υπολογίζουμε στη συνεχή υποστήριξή του.»
O Ken Miles δήλωσε σχετικά: «Οι διαθέσιμες ευκαιρίες ανάπτυξης για τον όμιλο Alliott είναι σημαντικές. Ήδη εφαρμόζονται εξαιρετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι οποίες διασφαλίζουν ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να παραμένουμε ωφέλιμοι σύμβουλοι για τις ανάγκες των πελατών μας, οι οποίοι χρειάζονται επιπλέον στήριξη και πόρους για να εξασφαλίσουν ό,τι απαιτείται για εξελιχθούν.
Είμαι πολύ περήφανος που αναλαμβάνω μία τόσο υψηλού κύρους θέση και ανυπομονώ να συνεργαστώ με το Εκτελεστικό Γραφείο για να εφαρμόσουμε τη στρατηγική μας για τα επόμενα χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης