Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέα συνεργασία της Westnet με τη Canon

tags :
Νέα συνεργασία της Westnet με τη Canon
Εμπλουτισμός των προϊoντικών κατηγοριών της Westnet με τη διανομή των φωτογραφικών κι εκτυπωτικών προϊόντων της Canon
Η Westnet (www.mywestnet.com), μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, εμπλουτίζει περαιτέρω την κατηγορία φωτογραφικών μηχανών και περιφερειακών συστημάτων γραφείου με την έναρξη της συνεργασίας της με την Canon, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της φωτογραφίας και των εκτυπώσεων παγκοσμίως.
H συνεργασία με την Canon ενισχύει σημαντικά το εμπορικό portfolio της Westnet εντάσσοντας φωτογραφικές μηχανές:
• τεχνολογίας DSLR, οι οποίες είναι μεσαίου μεγέθους μηχανές με δυνατότητα αλλαγής φακών και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές λήψης,
• τεχνολογίας DSC που χαρακτηρίζονται από το μικρό μέγεθος και τη μεγάλη ευκολία χρήσης.
Οι μηχανές αυτές απευθύνονται σε λάτρεις της φωτογραφίας και του video που επιθυμούν να ασχοληθούν σοβαρά με το χόμπι τους, όλες με την εγγύηση ποιότητας που συνοδεύει τα προϊόντα Canon. Παράλληλα, η Westnet θα υποστηρίξει τη νέα αυτή κατηγορία με μια πλήρη γκάμα από αξεσουάρ και περιφερειακά των φωτογραφικών μηχανών, όπως αποσπώμενους φακούς και θήκες μεταφοράς.
Στους εκτυπωτές, η Westnet προσέθεσε στο δίκτυο διανομής της μια ευρεία γκάμα προϊόντων Canon, από τους «παραδοσιακούς» inkjet, ως τους πιο σύγχρονους laser, οι οποίοι μπορούν να τυπώσουν σε πολύ μεγάλη ταχύτητα και προσφέρουν τη μέγιστη οικονομία στο μελάνι. Η διακριτική σχεδίαση των εκτυπωτών σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που τους συνοδεύει, έχουν τοποθετήσει την Canon σε μια από τις πρώτες επιλογές των καταναλωτών στο συγκεκριμένο κλάδο. Τη σειρά των εκτυπωτών συμπληρώνουν τα γνήσια μελάνια Canon, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους εκτυπωτές της εταιρείας με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους χρήστες.
Η Canon πρωτοπορεί στον τομέα της εκτύπωσης, παρέχοντας τεχνολογικές καινοτομίες όπως το σύστημα αναγόμωσης δεξαμενών μελανιού, η συμβατότητα με καθιερωμένα πρωτόκολλα ασύρματης σύνδεσης με έξυπνες συσκευές, η απομακρυσμένη εκτύπωση μέσω cloud από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ή η απευθείας σάρωση σε ψηφιακή μορφή, εγγράφων και εικόνων, στην περίπτωση των πολυλειτουργικών εκτυπωτών.
Οι projectors της Canon αποτελούν μια ακόμη λύση για τους πελάτες της Westnet, προσφέροντας υψηλής ποιότητας εικόνα και ευκολία χρήσης, τόσο για οικιακούς ψυχαγωγικούς σκοπούς όσο και για επαγγελματικές ανάγκες προβολής. Τέλος, τη γκάμα των προϊόντων της Canon έρχεται να συμπληρώσει η σειρά οικιακών και επαγγελματικών scanners με τα οποία οι πελάτες της Westnet μπορούν να ψηφιοποιήσουν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν τα έντυπά τους.
Το εκτεταμένο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Canon περιλαμβάνει επίσης πλήθος άλλων κατηγοριών που πλαισιώνουν τις μοντέρνες ροές εργασίας, αλλά και τις ενασχολήσεις σε προσωπικό επίπεδο, όπως, ευέλικτες δικτυακές κάμερες για παρακολούθηση χώρων, πλήθος ποιοτικών αναλωσίμων σε μελάνι, γραφίτη και ειδικά μέσα εκτύπωσης, αριθμομηχανές για εξειδικευμένες εμπορικές και επιστημονικές εφαρμογές, αλλά και κιάλια υψηλών οπτικών προδιαγραφών που καλύπτουν ακόμη και πολύ ειδικές επαγγελματικές ανάγκες.
Ο CEO της Westnet Ρόμπυ Μπουρλάς, δήλωσε σχετικά: «Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά μια νέα συνεργασία με την Canon, έναν παγκόσμιο ηγέτη στα προϊόντα φωτογραφίας και εκτύπωσης. Η νέα μας συνεργασία υποστηρίζει τη στρατηγική της εταιρείας για τη διανομή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης