Επιχειρηματικά

Στο Makedonia Palace το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων

tags :
Στο Makedonia Palace το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων
Το συνέδριο οργανώνεται ανά διετία από την Ελληνική Εταιρεία για την Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ) και η θεματολογία του αφορά τις Οφθαλμικές φλεγμονές και λοιμώξεις γενικότερα
Ολοκληρώνοντας μια σειρά από πετυχημένες διοργανώσεις που έλαβαν χώρα την φετινή χρονιά στο MAKEDONIA PALACE, πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε το τελευταίο συνέδριο του 2016.
Συγκεκριμένα, στις 2 έως 4 Δεκεμβρίου διεξήχθη το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων και οι 500 και πλέον σύνεδροι φιλοξενήθηκαν στο ιστορικό ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Το συνέδριο οργανώνεται ανά διετία από την Ελληνική Εταιρεία για την Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ) και η θεματολογία του αφορά τις Οφθαλμικές φλεγμονές και λοιμώξεις γενικότερα.
Το συνέδριο έχει πια καθιερωθεί στην συνείδηση των Ελλήνων Οφθαλμιάτρων, ενώ η αυξανόμενη επιτυχία των συνεδρίων αποτελεί δείκτη αναγνώρισης από την Οφθαλμολογική κοινότητα των προσπαθειών που καταβάλλει η Ελληνική Εταιρεία για την Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων για την εξωστρέφεια της Εταιρείας και την επιμόρφωση των Ελλήνων Οφθαλμιάτρων στον τομέα των Οφθαλμικών Φλεγμονών.
Η κ. Σοφία Ανδρούδη, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων δήλωσε ότι η συνεργασία με το MAKEDONIA PALACE και η φιλοξενία ήταν άψογη.
Η κ. Άντη Παναγιωτίδου, Διευθύντρια Marketing του MAKEDONIA PALACE εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη σημαντική παρουσία του ξενοδοχείου στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού κατά τη διάρκεια του 2016.
Ταυτόχρονα, δήλωσε πεπεισμένη ότι το 2017 θα είναι χρονιά ιδιαίτερης ανάπτυξης για το MAKEDONIA PALACE, καθώς θα έχει ολοκληρωθεί η ριζική ανανέωση του ξενοδοχείου.







www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης