Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της HSBC σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

tags :
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της HSBC σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η HSBC, με αφορμή τις εκδηλώσεις, και στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με τα Παιδικά Χωριά SOS δώρισε χρηματικό ποσό στο Σωματείο
H HSBC πραγματοποίησε δύο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους πελάτες της λιανικής τραπεζικής την Τρίτη 13 και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας και της οδού Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
Η HSBC, με αφορμή τις εκδηλώσεις, και στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της με τα Παιδικά Χωριά SOS δώρισε χρηματικό ποσό στο Σωματείο.
Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας παρευρέθηκε και στις δύο εκδηλώσεις και ευχαρίστησε την HSBC για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και για τη μακρόχρονη και συνεχή υποστήριξη της τράπεζας.
Όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής και Μάρκετινγκ της HSBC Ελλάδος:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που και κατά τη φετινή γιορτινή περίοδο είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους πελάτες μας και να στηρίξουμε και πάλι τα Παιδικά Χωριά SOS, που στέκονται δίπλα στα παιδιά τα οποία βρίσκονται σε ανάγκη.
Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της HSBC, οι οποίοι και φέτος συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών».





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης