Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Το αγαπημένο «My Starbucks Rewards™» βραβεύεται στα Estia Awards

tags :
Το αγαπημένο «My Starbucks Rewards™» βραβεύεται στα Estia Awards
Η υλοποίηση του «My Starbucks Rewards» πραγματοποιήθηκε από τα Starbucks, τη SingularLogic, τη Eurotel Hospitality και τη First Data Hellas
Το αγαπημένο πρόγραμμα επιβράβευσης όλων των φίλων Starbucks, «My Starbucks Rewards» διακρίθηκε στα Estia Awards για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την αγάπη και προτίμηση των καταναλωτών.
Συγκεκριμένα, το «My Starbucks Rewards» έλαβε το Αργυρό βραβείο, στην ενότητα Καλύτερες Πρακτικές Loyalty της Ελληνικής Εστίασης για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τη λειτουργία του, αφού είναι το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της prepaid κάρτας και της απόδοσης προνομίων! Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα «My Starbucks Rewards» σε Ελλάδα και Κύπρο είναι το πρώτο ανάμεσα σε όλα τα Starbucks παγκοσμίως, που βασίστηκε στην απόδοση αστεριών βάσει αξίας συναλλαγής αντί επισκέψεων, κάτι που στη συνέχεια υιοθέτησε και η αγορά της Αμερικής.
Η υλοποίηση του «My Starbucks Rewards» πραγματοποιήθηκε από ομάδα έμπειρων στελεχών από τα Starbucks, τη SingularLogic, τη Eurotel Hospitality και τη First Data Hellas που συνεργάστηκαν για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη λειτουργία του προγράμματος στις δύο αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Για τη λειτουργία του χρησιμοποιείται η εφαρμογή SingularLogic Galaxy CRM & Loyalty που παραμετροποιήθηκε από τη SingularLogic και φιλοξενείται στις υποδομές της First Data Hellas, η οποία παρέχει σχετικές υπηρεσίες επεξεργασίας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος και την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων.

Τι είναι η κάρτα Starbucks & πως χρησιμοποιείται;

Η prepaid κάρτα Starbucks αποτελεί έναν απλό και εύχρηστο τρόπο πληρωμής στα καταστήματα Starbucks και αποτελεί «διαβατήριο» για τον κόσμο του καφέ, αλλά και μια πολύ πρωτότυπη ιδέα δώρου. «Γεμίζοντας» την κάρτα Starbucks με το ποσό της επιλογής σας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προμηθευθείτε τον αγαπημένο σας Starbucks καφέ ή ρόφημα, γλυκά ή αλμυρά σνακ, φρεσκοκομμένο καφέ για το σπίτι, ποικιλίες τσαγιού, αξεσουάρ καφέ, δώρα ή ό,τι άλλο επιλέξετε από τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα.

Τι είναι το πρόγραμμα My Starbucks Rewards;

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards γίνεστε Green μέλος και αποκτάτε πρόσβαση σε ένα υπέροχο κόσμο προνομίων και επιβράβευσης. Χρησιμοποιώντας την κάρτα για τις συναλλαγές τους, τα μέλη κερδίζουν αυτόματα αστέρια με κάθε αγορά, τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν λαμβάνοντας δωρεάν ροφήματα! Κάθε 1 ευρώ αγορών αντιστοιχεί με 2 αστέρια. Συγκεντρώνοντας 500 αστέρια σε διάστημα ενός έτους, τα μέλη αναβαθμίζονται σε Gold κερδίζοντας δωρεάν add-ons όπως δόσεις espresso, σαντιγί, σιρόπι γεύσεων και origin espresso. Επιπλέον, όλα τα μέλη του My Starbucks Rewards απολαμβάνουν προστασία υπολοίπου, αποκλειστικές δοκιμές νέων ροφημάτων, ειδικές προσφορές, αλλά και ένα δωρεάν ρόφημα την ημέρα των γενεθλίων τους!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης