Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H Profile Software στο Middle East Wealth Management Forum στο Ντουμπάι

tags :
H Profile Software στο Middle East Wealth Management Forum στο Ντουμπάι
Τα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες του συνεδρίου τις πελατοκεντρικές και καινοτόμες πλατφόρμες που απευθύνονται στον τομέα διαχείρισης επενδύσεων
Η Profile Software, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει τη συμμετοχή και ενεργή υποστήριξή της στις εργασίες του συνεδρίου Middle East Wealth Management, που οργανώνεται από την Hubbis και το οποίο πραγματοποιείται στις 24 Ιανουαρίου στο Ritz Carlton, DIFC, στο Ντουμπάι, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Τα στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες του συνεδρίου τις πελατοκεντρικές και καινοτόμες πλατφόρμες που απευθύνονται στον τομέα διαχείρισης επενδύσεων.
Η Profile συμμετέχει ενεργά σε κορυφαία και εξειδικευμένα συνέδρια που αφορούν στον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την τοπική της παρουσία στις χώρες που δραστηριοποιείται. Στο Middle East Wealth Management Forum, η Profile θα συμμετάσχει στη διαδραστική συζήτηση με τίτλο “Are we ripe for disruption?” όπου ο Global Sales Director του ομίλου, θα συζητήσει τη συνεισφορά της τεχνολογίας στον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων, τη χρησιμότητα των FinTech εργαλείων, εναλλακτικές επιλογές συνεργασίας και τη σπουδαιότητα της εμπειρίας χρήστη.
Επιπλέον, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της Profile για να γνωρίσουν από κοντά τις νέες προηγμένες πλατφόρμες που αναπτύσσει η εταιρεία, οι οποίες προσφέρουν άμεση και αξιόπιστη απόδοση, ενώ παράλληλα ενισχύουν την εξυπηρέτηση πελατών και ενδυναμώνουν την επιχειρηματική ευελιξία. Συγκεκριμένα, οι λύσεις περιλαμβάνουν:
> IMSplus: Η βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει ολοκληρωμένα και αρθρωτά τους τομείς των Wealth Management, Asset και Fund Management καθώς και των Insurance Investment Management οργανισμών.

> Axia: Η web-based, omni-channel λύση διαχείρισης επενδύσεων για οργανισμούς wealth management και family offices, που προσφέρει πλούσιο φάσμα λειτουργιών και εναλλακτικούς τρόπους υλοποίησης, Παράλληλα, ενσωματώνει μία δυναμική λύση client onboarding, που ανταποκρίνεται επιτυχώς στις ανάγκες του κλάδου για ευελιξία εργασιών.

> FMS.next: Η ολοκληρωμένη τραπεζική πλατφόρμα, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core και Islamic Banking καθώς και για P2P Lending διαθέτοντας άκρως επιτυχημένο ιστορικό υλοποιήσεων.

Στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Hubbis παρευρίσκονται επαγγελματίες από τα ανώτερα διοικητικά επίπεδα χρηματοοικονομικών οργανισμών. Το συγκεκριμένο συνέδριο απευθύνεται σε οργανισμούς που διαχειρίζονται HNWIs (High Net Worth Individuals) - συμπεριλαμβανομένων private banks, retail banks, ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και λοιπών οργανισμών διαχείρισης επενδύσεων.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα εστιάσει σε μερικές από τις προκλήσεις σχετικά με το πώς μπορεί να αναπτυχθεί μία κερδοφόρα επιχείρηση προσφέροντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο περιβάλλον. Τέτοιου είδους υπηρεσίες μπορεί να περιλαμβάνουν: τη διαδραστικότητα με τον πελάτη, τους robo-advisers και FinTechs, τις εξελισσόμενες υπηρεσίες των IFA (Independent Financial Advisors) με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη Μέση Ανατολή, τη διαφάνεια και τις προσδοκίες της επόμενης γενιάς HNWIs.
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα θα βρείτε online, ενώ για εγγραφή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης