Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η IBM ανακηρύχθηκε παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα Worldwide Object-Based Storage για το 2016

tags :
Η IBM ανακηρύχθηκε παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα Worldwide Object-Based Storage για το 2016
Η αξιολόγηση IDC MarketScape αναδεικνύει ένα επιπλέον πλεονέκτημα του IBM Cloud Object Storage, και συγκεκριμένα το συνδυασμό μιας λύσης προσφερόμενης σε on premise περιβάλλον αλλά και σε περιβάλλον cloud
Η IBM ανακηρύχθηκε πρόσφατα και για τρίτη συνεχή χρονιά, Ηγέτης στην αξιολόγηση IDC MarketScape: Worldwide Object-Based Storage 2016 Vendor Assessment.
Η μελέτη αξιολογεί τις δυνατότητες και τις επιχειρηματικές στρατηγικές κορυφαίων προμηθευτών της (scale-out) Object-based storage (OBS) αγοράς, για την οποία σημειώνει ότι αποτελεί μέρος της συνολικής αγοράς file και Object-based Storage.
Η αξιολόγηση της IDC MarketScape, βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο και ένα σύνολο παραμέτρων που μετρούν το ποσοστό επιτυχίας ενός προμηθευτή στην παροχή μιας λύσης Object-based Storage στην αγορά.
Η μελέτη αυτή περιλαμβάνει την ανάλυση 12 βασικών προμηθευτών εμπορικών λύσεων Object-based Storage παγκόσμιας κλίμακας με πλούσια χαρτοφυλάκια.
Η μελέτη IDC MarketScape διαπίστωσε πως η δύναμη του IBM Cloud Object Storage προέρχεται από την εμπειρία της εταιρίας στον τομέα του object storage.
Οι αναφορές σε σημαντικές εγκαταστάσεις της κλίμακας των πολλαπλών petabytes, απέδειξαν την δυνατότητα επέκτασης, την αξιοπιστία, τη στιβαρότητα, και το προσιτό κόστος του IBM Cloud Object Storage.
Επιπρόσθετα, η αξιολόγηση IDC MarketScape αναδεικνύει ένα επιπλέον πλεονέκτημα του IBM Cloud Object Storage, και συγκεκριμένα το συνδυασμό μιας λύσης προσφερόμενης σε on premise περιβάλλον (στις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων/οργανισμών) αλλά και σε περιβάλλον cloud.
Επιπλέον, επεξηγεί πως μια επιχείρηση επωφελείται από μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία περιλαμβάνει για παράδειγμα, την πλατφόρμα IBM Bluemix, τις Υπηρεσίες IBM Cloud Video και τις τεχνολογίες IBM Watson, τα οποία αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα για την απόκτηση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στην εν λόγω μελέτη.
«Το σημερινό περιβάλλον το οποίο χαρακτηρίζεται από πληθώρα μέσων και το οποίο βασίζεται στην ευελιξία του object based storage συνεχίζει να διαφοροποιείται, καθώς αναδύονται εφαρμογές που στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους χρήστες να επωφεληθούν από την ευρεία κλίμακα και την υψηλές επιδόσεις ανάλυσης που παρέχονται στις δικές μας λύσεις.
Άλλες πάλι επιχειρήσεις, οι οποίες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation) και δημιουργούν ένα συνεχώς αυξανόμενο σύνολο περιεχομένου, διαπιστώνουν την επιτακτική ανάγκη για object storage», δήλωσε ο John Morris, Επικεφαλής του τομέα Cloud Object Storage της ΙΒΜ.
«Η επίτευξη αυτής της ηγετικής θέσης δείχνει τις ευρείες λύσεις που μπορούν να αναμένουν οι πελάτες μας από την παγκόσμια εμβέλεια και τεχνογνωσία μας.»
Η IBM παρουσιάζει την επιλογή Free-Tier για το Object Storage Standard Cross Region μέσω Bluemix
Ο τομέας του IBM Cloud Object Storage ανακοίνωσε πρόσφατα μια λύση object storage η οποία υλοποιείται στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, αλλά διαθέτει και επιλογές hybrid cloud που παρέχονται σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο των IBM Cloud Data Centers.
Το Object Storage Standard Cross Region είναι τώρα διαθέσιμο μέσω Bluemix επιτρέποντας στους πελάτες να δοκιμάσουν τη τεχνολογία IBM Cloud Object Storage χωρίς χρέωση για ένα έτος και η οποία περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένο geographic resilience και data-at-rest encryption.
Η υπηρεσία IBM Cloud Object Storage περιλαμβάνει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
• Υποστήριξη S3 API
• Ενσωματωμένη ασφάλεια με κρυπτογράφηση data-at-rest και τεχνολογία SecureSlice της IBM, η οποία συνδυάζει κρυπτογράφηση και διαγραφή κωδικοποίησης για μεγαλύτερη ασφάλεια και διάχυση πληροφοριών που ενισχύει τη διαθεσιμότητα δεδομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή Free-Tier της υπηρεσίας Object Storage Standard Cross Region, μπορείτε να επισκεφτείτε το: https://www.ibm.com/cloud-computing/bluemix/cloud-object-storage

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης