Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Retailbusiness Awards 2016: Retailer της Χρονιάς η Public

tags :
Retailbusiness Awards 2016: Retailer της Χρονιάς η Public
Περισσότερα από 800 άτομα στη 15η διοργάνωση της μεγάλης γιορτής του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας
H αλυσίδα καταστημάτων Public αναδείχθηκε Retailer της Χρονιάς και ο Ιωάννης Μασούτης της Διαμαντής Μασούτης A.E. Retail Manager 2016, στη 15η Τελετή Απονομής της διοργάνωσης των RetailBusiness Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία σύσσωμου του Ελληνικού Λιανεμπορίου.
Με κεντρικό μήνυμα “Ιn Retail we Trust”, τα Βραβεία, που συμπληρώνουν φέτος 15 χρόνια επιτυχούς πορείας, αποτελούν ζωντανή απόδειξη της πίστης στο Ελληνικό Λιανεμπόριο, επιμένοντας σταθερά στην επιβράβευση των υγιών δυνάμεών του, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους επενδύοντας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και στηρίζοντας τον καταναλωτή.
Ο Εκδότης της Direction Business Network, κ. Βαγγέλης Παπαλιός, απένειμε το Βραβείο του Retailer της Χρονιάς, σε μια κατάμεστη αίθουσα από περισσότερα από 800 στελέχη της αγοράς του Λιανεμπορίου, της Βιομηχανίας και της Επικοινωνίας, καθώς και εκπροσώπους του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου.
Πέρα από τις μεγάλες διακρίσεις της Public και του κ. Ιωάννη Μασούτη, που αναφέρθηκαν, βραβεία έλαβαν επίσης οι: The Athlete’s Foot (Άγγελου Μεταξά 30Α, Γλυφάδα, [Retail Store - Sportswear], Public (The Mall Athens) [Retail Store - Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη], Πρυτανείον Gold (Golden Hall) [Retail Store - Εστίαση], My Market (Λεωφ. Πεντέλης & Αττική Οδός, Χαλάνδρι) [Retail Store - Super Market], Public Café (Ισόγειο, Πλ. Συντάγματος) [Retail Coffee Store], ΑΒ Βασιλόπουλος για το πρόγραμμα «Καμπάνια για την αντιμετώπιση του Human Trafficking» [CSR Retail Strategy], My Alpha wallet [E-Commerce Mobile App], AΒ Βασιλόπουλος για την εφαρμογή ΑΒ Click2Shop [Retailer Mobile App], AΒ Βασιλόπουλος για το www.ab.gr/click2shop [E-Retailer], Public για τη Social Media Στρατηγική «Πάνω από 1 εκατομμύριο Followers στα Social Media [Social Media Retail Strategy], AB Bασιλόπουλος και J. Walter Thomspon Athens για την καμπάνια «ΑΒ Αληθινά Χαμηλές Τιμές» [Retail Campaign], καθώς και η AB Βασιλόπουλος [Retail Franchisor].
Για πρώτη φορά φέτος θεσμοθετήθηκε το βραβείο Ρ.Ο.Ρ. Star 2016 στην κατηγορία «Σχεδιασμός και Κατασκευή», το οποίο απονεμήθηκε στο Wind Sponsor’s Village Kiosk / Athens Classic Marathon 2016 της εταιρείας Wind, που κατασκευάστηκε από τη West.
Επιπλέον, Τιμητικά Βραβεία δόθηκαν στον κ. Γιώργο Μουστάκα για τη μακρόχρονη προσφορά του στο Ελληνικό Λιανεμπόριο και στον κ. Αθανάσιο Παπανικολάου για την πολυετή και πολυδιάστατη προσφορά του στο Λιανεμπόριο και την αγορά της εστίασης, καθώς και με αφορμή τα 40 χρόνια πορείας της με Goody’s στην ελληνική αγορά.
Προμηθευτές της Χρονιάς, βάσει της έρευνας που πραγματοποίησαν για μία ακόμα φορά, αποκλειστικά για το περιοδικό RetailBusiness και την Direction το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών, αναδείχθηκαν οι Ελαΐς Unilever Hellas (Non Food), Creta Farms (Food & Drink), Γ.Ε. Δημητρίου (Λευκές - Μαύρες Συσκευές) και LG Electronics ΕΛΛΑΣ (Τεχνολογία).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης