Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H CA Technologies Ηγέτης στις Λύσεις Adaptive Authentication

tags :
H CA Technologies Ηγέτης στις Λύσεις Adaptive Authentication
Η Λύση CA Advanced Authentication Ορίστηκε ως Σίγουρη Επιλογή για τη Λίστα των Επικρατέστερων (Shortlist) από την Εταιρεία Αναλυτών KuppingerCole 
Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο- Συνέδριο RSA- 13 Φεβρουαρίου, 2017- Η CA Technologies (NASDAQ: CA) ανακοινώνει ότι κατατάχθηκε ως ο «Συνολικά Ηγέτης» στις λύσεις Adaptive Authentication στην πρόσφατη έρευνα Leadership Compass της KuppingerCole, κορυφαίας εταιρείας αναλυτών στη διαχείριση ταυτότητας και πρόσβασης.
Η λύση CA Advanced Authentication αξιολογήθηκε για τους σκοπούς της έρευνας, η οποία αποτίμησε λύσεις adaptive authentication- λύσεις επικεντρωμένες στη διαδικασία συλλογής πρόσθετων χαρακτηριστικών των χρηστών και του περιβάλλοντός τους, καθώς και αξιολόγησης των χαρακτηριστικών αυτών μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτικών διαχείρισης κινδύνου.
«Το CA Advanced Authentication είναι αρκετά ευέλικτο: είναι διαθέσιμο και ως ξεχωριστό προϊόν, αλλά ενοποιείται και με τις λύσεις Identity & Access Management άλλων προμηθευτών.
Μπορεί να αναπτυχθεί είτε on-premises είτε στο cloud, όπου είναι εξ’ ολοκλήρου multi-tenant», γράφει στην έκθεση ο John Tolbert, Lead Analyst, KuppingerCole. «Διαθέτοντας μια μηχανή ανάλυσης κινδύνων η οποία αναλύει μέχρι και 200 παράγοντες κινδύνου καθώς και μια αυτό-εκπαιδευόμενη δυνατότητα δημιουργίας προφίλ χρηστών, προκειμένου να διευκολύνεται η συνεχής ταυτοποίηση, το CA Advanced Authentication, αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή στη λίστα των επικρατέστερων, κατά τη διαδικασία αναζήτησης λύσεων για adaptive authentication.»
Κατά τη μελέτη «Leadership Compass: Adaptive Authentication»*, η KuppingerCole εκτίμησε τους ηγέτες της αγοράς σε τέσσερεις κατηγορίες: καινοτομία, θέση στην αγορά, προϊόν και «στο σύνολο». Ως «σύνολο», καθορίστηκαν οι ηγέτες μέσω ενός συνδυασμού αξιολογήσεων με βάση την καινοτομία, τη θέση στην αγορά και της ποιότητας του προϊόντος. Στον τομέα της ποιότητας του προϊόντος, η CA έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ως «ισχυρά θετική» ή «θετική» αναφορικά με την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα, την ενσωμάτωση, τη διαλειτουργικότητα και την ευχρηστία.
«Βλέπουμε σημαντική και αυξανόμενη ζήτηση για λύσεις adaptive και continuous authentication,» δήλωσε ο Mordecai Rosen, Senior Vice President and Security Business General Manager, CA Technologies. «Αυτή η νέα γενιά λύσεων ταυτοποίησης η οποία τροφοδοτείται από τα analytics, αποτελεί το βασικό συστατικό ενός μέλλοντος δίχως passwords.»
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε κατεβάστε τη μελέτη και επισκεφθείτε το CA Security Solutions .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης