Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Creta Farms: Προμηθευτής της χρονιάς στην κατηγορία Food & Drink των Retail Business Awards 2016

tags :
Creta Farms: Προμηθευτής της χρονιάς στην κατηγορία Food & Drink των Retail Business Awards 2016
Συνεργάτες του Ελληνικού Λιανεμπορίου έδωσαν τη θετική τους ψήφο και ανέδειξαν την Creta Farms ως «Προμηθευτή της χρονιάς» για την κατηγορία Food & Drink
H Creta Farms διακρίθηκε με το βραβείο «Προμηθευτής της Χρονιάς 2016» για την κατηγορία Food & Drink, βάσει της έρευνας που πραγματοποίησαν από κοινού το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών, αποκλειστικά για το περιοδικό RetailBusiness και την Direction.
Με μία πολύ σημαντική διάκριση για την Creta Farms ολοκληρώθηκε η 15η Τελετή Απονομής των Retail Business Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Συνεργάτες του Ελληνικού Λιανεμπορίου έδωσαν τη θετική τους ψήφο και ανέδειξαν την Creta Farms ως «Προμηθευτή της χρονιάς» για την κατηγορία Food & Drink.
Η παραλαβή του Βραβείου έγινε από τον κο. Κωνσταντίνο Δομαζάκη, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Creta Farms, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για αυτή τη σημαντική διάκριση, δήλωσε ότι:
«Στην Creta Farms έχουμε αποδείξει ότι στο DNA μας έχουμε την Καινοτομία και με λάβαρο την πατέντα Εν Ελλάδι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε ποιοτικά και γευστικά τρόφιμα που θα βοηθήσουν τον κόσμο να μάθει να ζει και να τρέφεται καλύτερα.
Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών του Ελληνικού Λιανεμπορίου μας δίνει τη δύναμη και την ώθηση να συνεχίσουμε με τον ίδιο παλμό.
Δέσμευσή μας είναι νέες πατέντες που θα προάγουν την υγιεινή διατροφή και θα προσφέρουν ποιοτικά και γευστικά τρόφιμα, απαντώντας με σεβασμό στις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή».
Το ευχαριστήριο μήνυμά του έκλεισε με ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ανθρώπους της Creta Farms που με πάθος και θέληση καταφέρνουν να διατηρούν την εταιρεία leader στο κομμάτι των τροφίμων.
Με κεντρικό μήνυμα “Ιn Retail we Trust”, τα βραβεία Retail Business αποδεικνύουν την υποστήριξή τους στο Ελληνικό Λιανεμπόριο, επιμένοντας σταθερά στην επιβράβευση των υγιών δυνάμεών του, που συνεχίζουν να επενδύουν σταθερά, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και στηρίζοντας τον καταναλωτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης