Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Σημαντικές διακρίσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος σε τρεις διοργανώσεις

Σημαντικές διακρίσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος σε τρεις διοργανώσεις
Η εταιρία απέσπασε οχτώ βραβεία σε τρεις σημαντικές διοργανώσεις: πέντε στα RETAIL BUSINESS AWARDS 2016, ένα στα FRANCHISE awards και δύο στα Transport & Logistics awards
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ξεκινά δυναμικά τη νέα χρονιά προσθέτοντας οχτώ νέα βραβεία στο δυναμικό της και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία διακρίσεών της.
Στη φετινή διοργάνωση των RETAIL BUSINESS AWARDS 2016, η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε στις κατηγορίες:
•«Retail campaign» για την καμπάνια «Αληθινά χαμηλές τιμές»
•«Csr retail strategy» για την καμπάνια «Human Trafficking»
•«E–retailer» για το AB Click 2shop
•«Retailer mobile app» για το AB Click2Shop app
Επιπλέον, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε την κορυφαία διάκριση του «Franchisor of the year».
Τα RETAILBUSINESS AWARDS, ο μεγάλος θεσμός που επιβραβεύει τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να μειώνουν τιμές, και να ενισχύουν την ελληνική οικονομία, τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης. Πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).
Ταυτόχρονα, στα FRANCHISE awards 2017 που διοργανώνει το περιοδικό Franchise Business και αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως στρατηγική ανάπτυξης, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδείχθηκε BEST FRANCHISE LEADER.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε δύο ακόμα βραβεία, στη διοργάνωση Transport & Logistics awards, που υπογραμμίζουν την άρτια λειτουργία της στο επίπεδο των μεταφορών:
•Exceptional, στην κατηγορία Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας για την εφαρμογή μοντέλου που μειώνει το κόστος διατήρησης και διαχείρισης αποθεμάτων σε επίπεδο καταστημάτων και κέντρων διανομής.
•Gold, στην κατηγορία Εμπορευματικές Μεταφορές & Freight Forwading-για τον στόλο των οχημάτων της ΑΒ Βασιλόπουλος
Η AB Βασιλόπουλος, για μία ακόμα φορά, διακρίνεται τόσο για τη συνεπή στάση της απέναντι στην κοινωνία όσο και για την καινοτομία που διαπνέει τις στρατηγικές της επιλογές.
Με πίστη στις αρχές της, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα συνεχίσει καθημερινά να ενισχύει, με όσα μέσα διαθέτει, εκείνες τις πρακτικές που προσφέρουν διέξοδο στην σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης