Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στην ΕΥΔΑΠ το 1ο Επιχειρηματικό Βραβείο για την «Καλύτερη Εταιρεία του Δημοσίου»

tags :
Στην ΕΥΔΑΠ το 1ο Επιχειρηματικό Βραβείο για την «Καλύτερη Εταιρεία του Δημοσίου»
Το βραβείο για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, παρέλαβε ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Το 1ο Επιχειρηματικό Βραβείο στην κατηγορία «Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου» απέσπασε η ΕΥΔΑΠ στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα» που διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά η ETHOS MEDIA Α.Ε και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
Η ΕΥΔΑΠ φροντίζει εδώ και δεκαετίες με συνέπεια, υπευθυνότητα και ευαισθησία να παρέχει άριστης ποιότητας νερό παράλληλα με σύγχρονες και αδιάλειπτες υπηρεσίες αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού στον εξυπηρετούμενο πληθυσμό της Αττικής, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει το φυσικό περιβάλλον.
Η άριστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευσή του, η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση, εξασφαλίζει στην Εταιρεία την προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξής της και θέτει τις βάσεις για περαιτέρω ανοδική πορεία.
Το βραβείο για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, παρέλαβε ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Όλοι οι παρευρισκόμενοι γνωρίζετε την ΕΥΔΑΠ, καθώς όλοι είστε χρήστες των υπηρεσιών που παρέχει η Εταιρεία και κυρίως του βασικού προϊόντος της, του νερού.
Για όσους δεν το χρησιμοποιούν, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το κάνετε, καθώς είναι ένα από τα ποιοτικότερα νερά της Ευρώπης.
Πέρα απ’ αυτό, η ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επιστρέφει μέρος των κερδών της στην κοινωνία, με δράσεις κοινωνικού, περιβαλλοντικού και πολιτισμικού περιεχομένου, αποδεικνύοντας στην πράξη τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης