Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Εtem έδωσε και φέτος το «παρών» στη Horeca

tags :
Η Εtem έδωσε και φέτος το «παρών» στη Horeca
Η Εtem συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και παρουσίασε μεταξύ άλλων, τρία αποκλειστικά συστήματα αλουμινίου ειδικά σχεδιασμένα για το κοινό αυτό
Με ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις καφεστίασης η Εtem έδωσε και φέτος το «παρών» στη Horeca, μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 12η φορά!
Συνολικά 125.000 επαγγελματίες, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων, αρχιτέκτονες και κατασκευαστές από 48.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης επισκέφθηκαν τη Horeca 2017.
Η Εtem συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και παρουσίασε μεταξύ άλλων, τρία αποκλειστικά συστήματα αλουμινίου ειδικά σχεδιασμένα για το κοινό αυτό:
• Το σύστημα Etem Ε39 φυσαρμόνικα, μία ειδική λύση για κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων καθώς και χώρους εστίασης, η οποία στεγανώνει πολύ μεγάλα ανοίγματα από αέρα και νερό, διατηρεί τον χώρο στη σωστή θερμοκρασία και συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.
• Το συρόμενο επάλληλο σύστημα Etem Ε50 Hotel Type, ιδανική λύση για δωμάτια ξενοδοχείων ιδίως σε αστικά κέντρα χάρη στην πολύ υψηλή ηχομείωση που πετυχαίνει, καθώς και τις υψηλές αποδόσεις σε θερμομόνωση και στεγανότητα.
• Το Etem Ε66 Πέργκολα, ένα σύστημα σκίασης αλουμινίου με μεγάλη γκάμα διαστάσεων, σχεδίων, χρωμάτων και δυνατότητα απομίμησης ξύλου.
Τέλος, η Etem στο πλαίσιο της Horeca διένειμε κατάλογο και αναμνηστικά δώρα σε περισσότερους από 1.600 επισκέπτες, ενώ υποστήριξε την παρουσία της με ηλεκτρονική επικοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης