Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Δεκαπέντε χρόνια Κωτσόβολος στην Πάτρα!

tags :
Δεκαπέντε χρόνια Κωτσόβολος στην Πάτρα!
Η εταιρεία γιορτάζει τη μεγάλη επέτειο των 15 χρόνων δίπλα στους καταναλωτές της Αχαϊκής πρωτεύουσας με πολλές εκπλήξεις και προσφορές
Η Κωτσόβολος γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια παρουσίας της στην Πάτρα και βρίσκεται για άλλη μια φορά δίπλα στους καταναλωτές της περιοχής, προσφέροντας 15 εβδομάδες εκπλήξεων και προσφορών στα 2 μεγάλα καταστήματα της πόλης.
Από το Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο, οι επισκέπτες στα καταστήματα της Πάτρας θα μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές, αλλά και να συμμετέχουν σε πολλαπλές δραστηριότητες, που θα ανακοινώνονται στη διάρκεια των 15 εβδομάδων του εορτασμού.
Τα τελευταία 15 χρόνια η εταιρεία έφερε πάνω από 900.000 συσκευές τεχνολογίας σε περισσότερα από 100.000 σπίτια, κάνοντας τη ζωή των κατοίκων της Αχαΐας καλύτερη! Μέσα από τη σταθερή της πορεία, έχει στηρίξει την τοπική οικονομία και το εμπόριο, έχοντας θέσει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των καταστημάτων, των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
Οι 57 εργαζόμενοι της εταιρείας, στα 3 καταστήματα του Νομού, αποτελούν την κινητήριο δύναμη της εταιρίας, πρωταγωνιστώντας στην εξυπηρέτηση, έτοιμοι να καλύψουν όλες τις απορίες και τις ανάγκες των πελατών. Με την αξιοποίηση αυτής της δύναμης, το νέο κατάστημα Κωτσόβολος, στην Οδό Αγίου Ανδρέου 35, αποτελεί ένα από τα πιο εξελιγμένα καταστήματα του κλάδου και δημιουργήθηκε για να αποτελέσει τον νέο τεχνολογικό hub του κέντρου, τονώνοντας την εμπορική κίνηση της πόλης.
Με 3 ορόφους γεμάτους προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καταφέρνοντας να προσφέρει τη νέα αγοραστική εμπειρία που αξίζει στους κατοίκους της πόλης.
Τα 15 χρόνια παρουσίας στην πόλη, σημαίνουν διαρκή εξέλιξη για μία εταιρεία που αναπτύσσεται συνεχώς, εκσυγχρονίζεται και βελτιώνεται σε κάθε τομέα, προσφέροντας ακόμα περισσότερες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους καταναλωτές της.
Η Κωτσόβολος, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών για τη στήριξή τους τα τελευταία 15 χρόνια, τους τιμά με μια σειρά εκδηλώσεων και μοναδικών προσφορών!
Η Κωτσόβολος λοιπόν καλεί όλους του κατοίκους της πόλης να μείνουν συντονισμένοι για όλες τις ενέργειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης