Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Δυναμική παρουσία της Κωτσόβολος στη Horeca 2017

tags :
Δυναμική παρουσία της Κωτσόβολος στη Horeca 2017
Χιλιάδες επαγγελματίες ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες εστιατορίων και χώρων μαζικής εστίασης ενημερώθηκαν για την ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών λύσεων και υπηρεσιών για επιχειρήσεις που προσφέρει η εταιρεία
Η Κωτσόβολος συμμετείχε στη διεθνή έκθεση HORECA 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και χώρων μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 10-13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO”.
Χιλιάδες επαγγελματίες ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες εστιατορίων και χώρων μαζικής εστίασης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Β2Β λύσεις και τα προϊόντα της Κωτσόβολος, που προορίζονται για επαγγελματική χρήση.
Δίπλα στους επαγγελματίες του κλάδου βρέθηκε η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της Κωτσόβολος από το τμήμα εταιρικών πελατών, ενώ στο περίπτερο της εταιρείας παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων, προϊόντα και λύσεις γνωστών εταιριών για τον εξοπλισμό και την εξοικονόμηση πόρων για κάθε επιχείρηση. Τα καινοτομικά προϊόντα & οι λύσεις των εταιριών Samsung, Carrier, Lenovo, Canon, Green & Globiled περιλάμβαναν:
•εξοπλισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών κατάλληλο για δωμάτια ξενοδοχείων, όπως, για παράδειγμα, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις
•επαγγελματικές συσκευές παρασκευής γευμάτων και ροφημάτων
•λύσεις ψύξης-θέρμανσης και προγράμματα εξοικονόμησης ρεύματος
•επαναστατικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, όπως, για παράδειγμα, Samsung οθόνες προβολής μηνυμάτων με πρωτοποριακό πάνελ-καθρέφτη.
Παράλληλα, ένας ολοκληρωμένος B2B κατάλογος της Κωτσόβολος με επαγγελματικές λύσεις βρέθηκε στη διάθεση των επισκεπτών της έκθεσης.
Ο κατάλογος περιέχει πάνω από 350 εξειδικευμένα προϊόντα για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου και του κλάδου εστίασης, ενώ διαθέτει έναν εμπεριστατωμένο οδηγό για τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με το πώς μπορούν να αποκτήσουν επιπλέον μόρια για «αστέρια» ή «κλειδιά» με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.
Ο κατάλογος διατίθεται και ηλεκτρονικά στο ακόλουθο Link:
http://cdn.kotsovolos.gr/site/datafiles/filladia/digital-katalogos-b2b/html5/index.html
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η εταιρεία υποστηρίζει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Business Centers με ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των καταστημάτων με αφετηρία τα Χανιά, το Ηράκλειο Κρήτης, την Κόρινθο, την Κέρκυρα και τη Λεωφόρο Συγγρού.
Μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών προϊόντων και εξειδικευμένοι πωλητές είναι στη διάθεση των πελατών, για να τους συμβουλέψουν, προτείνοντάς τους το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής τους.
Συμπληρωματικά, η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, καθώς επίσης και το Τηλεφωνικό Κέντρο με 102 συνεργάτες, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.
Με αποθήκες 40.000 τ.μ που λειτουργούν 24/7, η παράδοση γίνεται άμεσα μέσω ενός ικανού πανελλαδικού στόλου 151 φορτηγών.
Τέλος, η Κωτσόβολος προσφέρει τεχνική υποστήριξη για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με 300 τεχνικούς και εγκαταστάτες σε όλη την Ελλάδα και εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο για κορυφαία brands (HP, Delonghi, LG, Panasonic, JVC).
«Φροντίζουμε την επιχείρησή σας, όπως φροντίζουμε το σπίτι σας» είναι το μήνυμα της εταιρείας, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για τις επαγγελματικές λύσεις της Κωτσόβολος που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, μπορούν να μπουν στο b2b.kotsovolos.gr, να καλέσουν το 210 28 99 999 ή να επισκεφθούν ένα από τα 94 καταστήματα της εταιρείας ανά την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης