Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H Gartner Αναγνωρίζει τη CA Technologies ως Ηγέτη στις Λύσεις Διακυβέρνησης και Διαχείρισης Ταυτοτήτων

tags :
H Gartner Αναγνωρίζει τη CA Technologies ως Ηγέτη στις Λύσεις Διακυβέρνησης και Διαχείρισης Ταυτοτήτων
Το CA Identity Suite Αναγνωρίζεται από την Gartner για την Ικανότητα Εκτέλεσης και την Πληρότητα του Οράματος στο 2017 Gartner Magic Quadrant
Η CA Technologies (NASDAQ:CA) κατατάσσεται από την Gartner Inc. στο τεταρτημόριο των Ηγετών για το 2017 Gartner Magic Quadrant for Identity Governance and Administration (IGA).
H έρευνα αξιολόγησε τη CA Identity Suite, μια ολοκληρωμένη λύση για διαχείριση ταυτοτήτων και διακυβέρνησης πρόσβασης χρηστών με απλή, εύληπτη και διαισθητική εμπειρία χρήστη.
Οι προμηθευτές αξιολογήθηκαν για την ικανότητά τους να υλοποιούν και για την πληρότητα του οράματός τους.
Σύμφωνα με την έρευνα, « οι Ηγέτες του IGA παρέχουν ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων για τη διακυβέρνηση και τη διαχείριση ταυτοτήτων και πρόσβασης.
Οι προμηθευτές αυτοί έχουν οικοδομήσει με επιτυχία μια αξιόλογη πελατειακή βάση και ροή εσόδων, ενώ έχουν υψηλούς δείκτες βιωσιμότητας και ισχυρή αύξηση εσόδων. Επίσης παρουσιάζουν δείγματα ενός ανώτερου οράματος και υλοποίησης των προβλεπόμενων αναγκών τεχνολογίας, μεθοδολογίας ή μέσων παράδοσης.
Οι Ηγέτες συνήθως επιδεικνύουν ικανοποίηση πελατών μέσα από τις δυνατότητες IGA ή / και τις σχετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης.»
Σε μια έρευνα περισσοτέρων από 100 χρηστών της CA Identity Suite, 70 τοις εκατό ανέφεραν ότι η χρήση της έχει μειώσει τα κόστη περισσότερο από 25 τοις εκατό.
Η δυνατότητα virtual appliance ελαττώνει τα κόστη ακόμη περισσότερο με το χρόνο εγκατάστασης και παραμετροποίησης να μειώνεται από ημέρες σε λεπτά.
Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να αποφύγουν τα υψηλά επαναλαμβανόμενα κόστη αδειών λογισμικού, καθώς η λύση του appliance παρέχει προ-εγκατεστημένα αντίγραφα λειτουργικού συστήματος, application server και υπηρεσιών καταλόγου.
«Η διαχείριση και διακυβέρνηση ταυτοτήτων δεν αφορά μόνο τη συμμόρφωση, αλλά είναι επίσης σχετική και με την προστασία από μια εκτεταμένη επιφάνεια επιθέσεων την οποία παρατηρούμε στα σημερινά υβριδικά ΙΤ περιβάλλοντα», δήλωσε ο Mordecai Rosen, Senior Vice President and General Manager, CA Security Business.
«Η CA Identity Suite είναι μια ολοκληρωμένη λύση IGA η οποία επιτρέπει στους πελάτες να ασφαλίσουν την επιχείρησή τους μέσα από μια προληπτική διαχείριση των ταυτοτήτων και των δικαιωμάτων πρόσβασης όλων των χρηστών και των εφαρμογών τους είτε αυτές βρίσκονται στο cloud είτε on-premises.»
Για να λάβετε ένα δωρεάν αντίγραφο της έκθεσης, επισκεφθείτε το "Gartner Magic Quadrant for Identity Governance and Administration."
Για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Identity and Access Management της CA Technologies, επισκεφθείτε www.ca.com/IAM .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης