Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του φοιτητικού διαγωνισμού GSEA

tags :
Ολοκληρώθηκε η τελική φάση του φοιτητικού διαγωνισμού GSEA
Γνωρίστε τους 3 φιναλίστ
Ολοκληρώθηκε, στις 28 Φεβρουαρίου 2017, στον πολυχώρο THE HUB EVENTS, η τελική φάση του φοιτητικού διαγωνισμού Global Student Entrepreneurs Awards (GSEA), που διοργανώνεται από τον οργανισμό Entrepreneurs Organisation Greece.
Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την διαδρομή τους παρουσία μιας επιτροπής που αποτελούνταν από τους:
• Αλέξη Κομσέλη, Director, ALBA Hub for Entrpreneurship and Development
• Μανώλη Κουτσοδόντη, Director, Κέντρο Προετοιμασίας Σπουδών Koutsodontis
• Σωτήρη Παπασπυρόπουλο, CEO-Accurate, Ιδρυτής Γιατρών Χωρίς Σύνορα Ελλάδος
• Ρεβέκκα Πιτσίκα, Πρόεδρος & CEO, People for Business Group
• Γιώργος Φρυδάς, Managing Director, Fortune Technologies
• Μιχαήλ Ρουχωτάς, Managing Director, Rouchotas Ltd. -TEAK

Στον τελικό προκρίθηκαν 3 φοιτητές-επιχειρηματίες. Πρόκειται για τους:

1.Λευτέρης Αραπάκης – Enaleia
Η Εναλεία είναι η πρώτη σχολή για επαγγελματική αλιεία στην Ελλάδα. Είναι μία βραβευμένη νεανική πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει να εκπαιδεύσει νέους, άνεργους στο επάγγελμα του αλιεργάτη και του αλιευτικού καπετάνιου.

2.Βαλάντης Γεροκωνσταντής - World Market Solutions
Η World Market Solutions είναι μία start-up εταιρεία και ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα καθώς και σε πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού. Διαθέτει 2 e-shop που έχουν να κάνουν με την online συμβουλευτική στοιχήματος (e-betting consulting).

3.Σταύρος Τσομπανίδης- PHEE
Η PHEE είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που χρησιμοποιεί ως κύρια πρώτη ύλη τα ανακυκλωμένα νεκρά φύλλα των φυκιών Posidonia Oceanica, τα οποία ξεβράζονται στις Ελληνικές ακτές με σκοπό την δημιουργία χρηστικών προϊόντων και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση δημόσιων πόρων και στην μείωση του όγκου των σκουπιδιών.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί και θα βραβευθεί παρουσία όλου του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος στις 18/3 στα Startup Awards της Boussias Communications και θα έχει τη δυνατότητα να διαγωνιστεί με τους κορυφαίους φοιτητές επιχειρηματίες παγκοσμίως για να διεκδικήσει έπαθλα και παροχές συνολικής αξίας 400.000 δολαρίων.
Χορηγοί του ελληνικού διαγωνισμού είναι το Found.ation, η Boussias Communications και το Κέντρο Προετοιμασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντη. 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης