Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνική ζυθοποιία!

tags :
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνική ζυθοποιία!
«Πήραμε την απόφαση να βαδίσουμε μόνοι μας και μας βγήκε σε καλό»
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης βραβεύτηκε στα BeerBartender Awards ως η καλύτερη ελληνική ζυθοποιία, ενώ βραβεία γεύσης κέρδισαν οι μπίρες Odyssey White, BLUE island Radler Pink Grapefruit και BLUE island Radler Fizzy Lemon!
Τα BeerBartender Awards πραγματοποιήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Στις 08 Μαρτίου, σε μία βραδιά αφιερωμένη στη μπίρα αναδείχθηκαν και βραβεύτηκαν νέες προσπάθειες, αξιόλογες μπίρες και προσωπικότητες του χώρου.
Στη φετινή απονομή προστέθηκαν και τα Greek Beer Awards, εμπλουτίζοντας τη βραδιά.
Η Ελληνική Ζυθοποία Αταλάντης απέσπασε συνολικά:

o Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Ζυθοποιίας – έπειτα από ψηφοφορία του κοινού

o Βραβείο Brewed Abroad για την Odyssey White

o Χρυσό Βραβείο για την BLUE island Radler Pink Grapefruit, σε Blind Taste της κριτικής επιτροπής στην κατηγόρια Low Alcohol-Radler

o Αργυρό Βραβείο για την BLUE island Radler Fizzy Lemon, σε Blind Taste της κριτικής επιτροπής στην κατηγόρια των Low Alcohol-Radler

o Τιμητική Διάκριση στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, κο Αθανάσιο Συριανό, για την προσφορά του στην ελληνική ζυθοποιία

«Πολύ πριν την ανακοίνωση της κρίσης στην Ελλάδα αποφασίσαμε ότι δεν θέλουμε να έχουμε μεγάλες δεσμεύσεις με εταιρίες του εξωτερικού. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε ένα δικό μας δρόμο και φτιάξαμε δικές μας μπίρες.
Πήραμε την απόφαση να βαδίσουμε μόνοι μας και μας βγήκε σε καλό.
Πιστεύω ότι η δική μας προσπάθεια είναι ένα μικρό κομμάτι στο μωσαϊκό, που αποτελεί την ελληνική επιχειρηματικότητα.
Προσελκύσαμε επενδυτικά κεφαλαία, επενδύουμε σημαντικά κεφάλαια και έχουμε την ευκαιρία και πιστεύουμε ότι τόσο εμείς όσο και άλλοι μπορούμε να τοποθετήσουμε στο παγκόσμιο χάρτη της ζυθοποιίας ελληνικές μπίρες.
Ευτυχώς αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί να την κάνει κανένας άλλος παρά η ελληνική επιχειρηματικότητα, γιατί καμία πολυεθνική εταιρία δεν έχει ενδιαφέρον να ανταγωνιστεί τον εαυτό της έξω.
Χαίρομαι για αυτό το βραβείο και πιστεύω ότι είναι μία αναγνώριση για το προσωπικό της εταιρίας μας», δήλωσε ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης