Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Grant Thornton: Προτεραιότητα η στρατηγική ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ Κίνας και Ευρώπης

tags :
Grant Thornton: Προτεραιότητα η στρατηγική ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ Κίνας και Ευρώπης
Στο συνέδριο συμμετείχαν διευθυντικά στελέχη από το παγκόσμιο δίκτυο της Grant Thornton αλλά και από τις εταιρείες μέλη του
Η Grant Thornton, στις 13 & 14 Μαρτίου 2017, πραγματοποίησε στα γραφεία της διήμερο συνέδριο, με θέμα τη στρατηγική ανάπτυξη και ανάδειξη των νέων διασυνοριακών επιχειρηματικών ευκαιριών που αναδύονται ανάμεσα στην Κίνα και την Ευρώπη.
Στο συνέδριο συμμετείχαν διευθυντικά στελέχη από το παγκόσμιο δίκτυο της Grant Thornton αλλά και από τις εταιρείες μέλη του, συγκεκριμένα από την Κίνα, την Αγγλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Κύπρο, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Τουρκία και φυσικά την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου επικυρώθηκε και η ίδρυση της ομάδας Grant Thornton China Europe Business Group (CEBG), μιας συνεργατικής πρωτοβουλίας επιχειρηματικής ανάπτυξης που στόχο έχει να αναγνωρίσει και να αξιοποιήσει τις νέες και σημαντικές ευκαιρίες που αναδύονται στην Ευρώπη, μέσω των επενδύσεων από Κινεζικές ιδιωτικές και κρατικές επιχειρήσεις (SOEs), μέρος και της πρωτοβουλίας OBOR (One Belt One Road), για τη δημιουργία μεταφορικών διαδρόμων και οικονομικών συνεργασιών. Επικεφαλής της πρωτοβουλίας CEBG είναι ο κ. Πάνος Βόδινας, International Business Director, Grant Thornton China.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης