Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η UPS αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως για 11η συνεχόμενη χρονιά!

Η UPS αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως για 11η συνεχόμενη χρονιά!
«Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο της UPS που βοήθησε να αναγνωριστεί η εταιρεία ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρίες Παγκοσμίως»
Η UPS ανακοίνωσε πως αναγνωρίστηκε ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρίες Παγκοσμίως με βάση το ινστιτούτο Ethisphere, για ενδέκατη συνεχή χρονιά.
Το ινστιτούτο Ethisphere, ως παγκόσμιος ηγέτης διάγνωσης και βελτίωσης θεμάτων που αφορούν τα πρότυπα ηθικής των επιχειρήσεων, βράβευσε την UPS στην κατηγορία Εφοδιασμού & Μεταφορών.
Ο επικεφαλής κανονιστικής συμμόρφωσης της UPS, Mohammed Azam δήλωσε:
«Στην UPS δουλεύουμε με γνώμονα την ηθική, και εφαρμόζουμε πιστά τις αρχές μας σε όλες τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες και στις κοινωνίες που ζούμε, εργαζόμαστε και επηρεάζουμε.
Δουλεύουμε σκληρά ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα τα πρότυπα ηθικής μας σε παγκόσμια κλίμακα, μιας και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μας που διαχέεται και εντός του οργανισμού μας».
Αυτό το έτος, σημαδεύεται από την ενδέκατη επέτειο του Ινστιτούτου Ethisphere και του βραβείου για τις «Πιο Ηθικές Εταιρίες Παγκοσμίως», το οποίο αναγνωρίζει τις εταιρίες που ευθυγραμμίζουν τις ηθικές αρχές με τις πράξεις τους, καθώς εργάζονται συνεχώς ώστε να κάνουν την εμπιστοσύνη, μέρος του επιχειρηματικού τους DNA. Με το να εισάγουν οι επιχειρήσεις σήμερα τις καλύτερες πρακτικές του αύριο, σχηματίζουν τα μελλοντικά πρότυπα.
Το ινστιτούτο Ethisphere, θα δημοσιεύσει τις καλύτερες πρακτικές καθώς και συμβουλές από τις βραβευμένες επιχειρήσεις για το 2017, συμπεριλαμβανομένου και της UPS, σε ειδική έρευνα.
«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έντεκα ετών, έχουμε παρατηρήσει αλλαγές στις κοινωνικές προσδοκίες και στο γεωπολιτικό κλίμα, με συνεχείς επαναπροσδιορισμούς νόμων και κανονισμών.
Επίσης έχουμε παρατηρήσει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις που έχουν βραβευτεί ως οι Πιο Ηθικές Εταιρίες, έχουν ανταποκριθεί σε αυτή τη πρόκληση. Επενδύουν στις τοπικές κοινωνίες, μέσω μακροχρόνιων πλάνων που θα λειτουργήσουν ως επιχειρηματικό πλεονέκτημα, διαμορφώνοντας στρατηγικές που προωθούν την διαφορετικότητα και συμμετοχικότητα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ethisphere, Timothy Erblich.
«Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο της UPS που βοήθησε να αναγνωριστεί η εταιρεία ως μια από τις πιο Ηθικές Εταιρίες Παγκοσμίως».
Η UPS έχει αποσπάσει πρόσφατα και άλλα βραβεία που σχετίζονται με την εταιρική της υπευθυνότητα και βιωσιμότητα.
Η εταιρία, σημείωσε το απόλυτο σκορ 100% στο δείκτη του Corporate Equality Index από το Human Rights Campaign, έλαβε το βραβείο SmartWay Excellence της Αμερικανικής Περιβαλλοντικής Υπηρεσίας U.S. Award, και τιμήθηκε στο Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World) για τέταρτη συνεχή χρονιά.
Η αξιολόγηση για τις «Πιο Ηθικές Εταιρίες Παγκοσμίως» βασίζεται στο πλαίσιο «Ethics Quotient» του ινστιτούτου Ethisphere.
Η τελική κατάταξη προκύπτει από πέντε εξεταζόμενες βασικές κατηγορίες: του προγράμματος ηθικής και συμμόρφωσης (35%), της εταιρικής υπευθυνότητας (20%), της κουλτούρας και ηθικής (20%), της διακυβέρνησης (15%), και της ηγεσίας, καινοτομίας και υπόληψης (10%).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης