Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Επίσημος Ομιλητής του Executive Summit ο Γ. Προβόπουλος

tags :
Επίσημος Ομιλητής του Executive Summit ο Γ. Προβόπουλος
Το θέμα του συνεδρίου είναι «Οικονομία σε Μετάβαση: Τεχνολογικές και Αναπτυξιακές Προκλήσεις» και το συνδιοργανώνουν η SAP και ο ΣΕΒ
Ο κ. Γεώργιος Προβόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ της Eurobank Bulgaria AD και πρώην Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα είναι ο Επίσημος Ομιλητής της Εκδήλωσης με θέμα: «Οικονομία σε Μετάβαση: Τεχνολογικές και Αναπτυξιακές Προκλήσεις» που συνδιοργανώνει η SAP Hellas με τον ΣΕΒ σύνδεσμο επιχειρήσεων και βιομηχανιών, την Τρίτη, 11 Απριλίου 2017, 18:00 – 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η Εκδήλωση αποσκοπεί στο να αναδείξει τις προκλήσεις της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας κατά τη μετάβαση σε ένα νέο τεχνολογικό πρότυπο, τα πλεονεκτήματα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, αλλά και τις πολιτικές που πρέπει να υιοθετηθούν για τη δημιουργία νέων δουλειών, ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και κοινωνικής συμμετοχής.
Πέραν της Κεντρικής Ομιλίας, η Εκδήλωση θα φιλοξενήσει Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, στην οποία θα συμμετέχουν οι κ.κ. Χαράλαμπος Καρώνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Viva Wallet, Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος, Intralot, Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, καθώς και ο κ. Γεώργιος Προβόπουλος.
Τον Συντονισμό του Πάνελ, θα έχει ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος της Εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης