Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

ΑΒ Βασιλόπουλος: Φέτος το Πάσχα, κερδίζει η αγάπη!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Φέτος το Πάσχα, κερδίζει η αγάπη!
Η εταιρεία προσφέρει τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι 3.000 οικογενειών
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και φέτος το Πάσχα, ενώνει τις δυνάμεις της με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων» και στρώνει το τραπέζι σε 3.000 τετραμελείς οικογένειες με παιδιά, που το έχουν ανάγκη, σε όλη την Ελλάδα.
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των συνανθρώπων μας για στιγμές αγάπης και χαράς. Ειδικά στις μέρες μας, που οι ελλείψεις αυξάνονται ολοένα και περισσότερο σε κάθε σπίτι, οι γιορτινές μέρες είναι απαραίτητο να γεμίζουν με ελπίδα και χαμόγελο. Έτσι, από το 2012 προσφέρουμε σε οικογένειες με παιδιά όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για το γιορτινό τους γεύμα, ώστε να πολλαπλασιάσουμε το καλό και την αισιοδοξία.
Η πασχαλινή μας ενέργεια, αποτελεί μέρος των πρωτοποριακών προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας που έχουν ως στόχο τη διάθεση γευμάτων, σε συμπολίτες μας που χρειάζονται βοήθεια σε όλη τη χώρα.
Για όλους εμάς στην ΑΒ Βασιλόπουλος η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και της κουλτούρας μας.
Με αφοσίωση στο όραμά μας για μια κοινωνία προσφοράς και αλληλεγγύης, υλοποιούμε ενέργειες που διακρίνονται για τη διαχρονικότητά τους και επιδιώκουμε να αγγίζουν τις ζωές ολοένα και περισσότερων ανθρώπων στην πράξη.
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, θέλουμε αυτό το Πάσχα να είναι ξεχωριστό για όλους.
Γιατί φέτος το Πάσχα, κερδίζει η αγάπη!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης