Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Νέο τζακ ποτ στις ελληνικές ιπποδρομίες!

Νέο τζακ ποτ στις ελληνικές ιπποδρομίες!
Πασχαλινός μποναμάς από το ΣΚΟΡ 6 που μοιράζει την Πέμπτη περισσότερα από 50.000 ευρώ
Το τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 υπόσχεται αύριο, 6 Απριλίου 2017, μια δυνατή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο, με πολλά κέρδη για τους παίκτες τους στοιχήματος.
Όσοι, λοιπόν, πετύχουν να προβλέψουν τον νικητή και στις 6 ελληνικές ιπποδρομίες της ημέρας θα μοιραστούν περισσότερα από 50.000 ευρώ, καθώς στον αυριανό «κουμπαρά» μεταφέρεται και το ποσό των 21.650 ευρώ της προηγούμενης εβδομάδας.
Οι ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινούν στις 15:30.
Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Η Hayley Turner ξανά στο Μαρκόπουλο

Σημείο αναφοράς στο αυριανό πρόγραμμα θα είναι η παρουσία της επιτυχημένης Βρετανίδας αναβάτριας Hayley Turner, που επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από 6 μήνες, για να ιππεύσει στις ελληνικές κούρσες.
Η Hayley Turner έρχεται στην Αθήνα ως πρέσβειρα των Βρετανικών και Ιρλανδικών Ιπποδρομιών, της GBI Racing, με συνεργασίες και παρουσία σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η διάσημη αναβάτρια δήλωσε:
«Είμαι ενθουσιασμένη με την ευκαιρία που μου δίνεται να δοκιμάσω κάτι εντελώς καινούργιο και να ιππεύσω σε έναν ιππόδρομο όπως το Μαρκόπουλο.
Είναι η δεύτερη φορά που θα επισκεφτώ το χώρο, αλλά η πρώτη που θα ιππεύσω.
Πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση, της οποίας ελπίζω να φανώ αντάξια.
Ο ρόλος μου ως πρέσβειρα της GBI μου δίνει την ευκαιρία να προβάλω τις ιπποδρομίες μας σε διαφορετικά κοινά και ελπίζω να βοηθήσω στο να ενισχυθεί με κέρδη το πραγματικά συναρπαστικό μας άθλημα».






www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης