Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H EZA Pilsener επίσημος χορηγός στο 1o En Lefko Film Festival

tags :
H EZA Pilsener επίσημος χορηγός στο 1o En Lefko Film Festival
Από τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2017 η Άνοιξη μας επιφυλάσσει ένα νέο, πλούσιο κινηματογραφικό ραντεβού στην καρδιά της Αθήνας
Σήμερα παίζει ΕΖΑ!
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης θέλοντας να δείξει την αγάπη της για την 7η τέχνη, γίνεται επίσημος χορηγός με την ΕΖΑ Pilsener στο 1ο En Lefko Film Festival.
Από τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου 2017 η Άνοιξη μας επιφυλάσσει ένα νέο, πλούσιο κινηματογραφικό ραντεβού στην καρδιά της Αθήνας.
Το 1ο En Lefko Film Festival, το οποίο διοργανώνεται από τη Frontstage S.A. και το ραδιοφωνικό σταθμό En Lefko 87.7, εγκαινιάζει μια νέα, ανοιξιάτικη κινηματογραφική γιορτή, με σκοπό να ξεπεράσει τους περιορισμούς ανάμεσα σε διαφορετικά κινηματογραφικά είδη, να μας συστήσει τις πιο καυτές εξελίξεις στο και να ξεκινήσει έναν ανοιχτό διάλογο καλλιτεχνικής έκφρασης και ψυχαγωγίας. Προβάλλοντας ανεξερεύνητα κινηματογραφικά διαμάντια της τρέχουσας παραγωγής, αστικές ιστορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας, τηλεοπτικές σειρές-έκπληξη και διοργανώνοντας ανοιξιάτικα happenings και διαδραστικές βιωματικές δραστηριότητες, το φεστιβάλ αποσκοπεί να χαρίσει άπλετες εικόνες και μουσική, οδηγώντας μας προς την πιο καυτή και απρόβλεπτη κινηματογραφική περίοδο της χρονιάς, την καλοκαιρινή.
Η ΕΖΑ Pilsener θα βρίσκεται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ χαρίζοντας δροσερό «διάλειμμα ολίγων λεπτών» σε όλη την πόλη.
Απολαυστικές πρεμιέρες και αγαπημένες κλασικές ταινίες γίνονται ένα υπό τη διοργάνωση του φεστιβάλ και οι κινηματογραφικές σκηνές γεμίζουν με παρέες, οι οποίες απολαμβάνουν τη μπίρα όπως πρέπει να είναι!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης