Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η απάντηση της Lidl στην απόσυρση προϊόντος λόγω σαλμονέλας

tags :
Η απάντηση της Lidl στην απόσυρση προϊόντος λόγω σαλμονέλας
Σε ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με το προϊόν “Σουβλάκια Κοτόπουλο με πιπεριά 520g”, με ημερομηνία λήξης 11.04.2017 που παράγεται από την εταιρεία Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε. προχώρησε η Lidl.

Όπως αναφέρει:

Αξιότιμοι πελάτες,
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν ενημέρωσης από τον Ε.Φ.Ε.Τ. για παρουσία σαλμονέλας στο προϊόν “Σουβλάκια Κοτόπουλο με πιπεριά 520g”, με ημερομηνία λήξης 11.04.2017  που παράγεται από την εταιρεία Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία μας προβαίνει για προληπτικούς λόγους στην άμεση απόσυρση του προϊόντος, παρόλο που το προϊόν καθίσταται ασφαλές κατόπιν της απαιτούμενης πριν την κατανάλωση θερμικής επεξεργασίας (μαγείρεμα).
Η εταιρεία μας έχοντας δεσμευτεί για τη προστασία και την διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στην ποιότητα των προϊόντων της, αντέδρασε ως όφειλε άμεσα λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα προς αυτήν την κατεύθυνση μέτρα, ούτως ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος για το καταναλωτικό κοινό και να εξεταστούν τα όποια περαιτέρω μέτρα.

www.bankingnews.gr

Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν, να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης