Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Φαντασμαγορική τελετή εγκαινίων για το Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη

tags :
Φαντασμαγορική τελετή εγκαινίων για το Enigma Mall του Ομίλου Μουζενίδη
Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων της ευρύτερης περιοχής, ξένων διπλωματών, επιχειρηματιών, ξενοδόχων και συνεργατών
Το αίνιγμα τελικά ... λύθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου!
Σε μια λαμπερή βραδιά, με 1.000 και πλέον προσκεκλημένους, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου η τελετή εγκαινίων για το Enigma Mall Shopping Center, του Ομίλου Μουζενίδη, στα Ν.Μουδανιά της Χαλκιδικής, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων της ευρύτερης περιοχής, ξένων διπλωματών, επιχειρηματιών, ξενοδόχων και συνεργατών.
Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις που έγιναν φέτος στη Χαλκιδική και για το μοναδικό Shopping Center στην Ελλάδα που - πέρα από την εμπορική του χρήση – εκθέτει σε μόνιμη βάση γλυπτά Ελλήνων και ξένων καταξιωμένων καλλιτεχνών.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ακολούθησε, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, το κόψιμο της κορδέλας από τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.
Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Διευθυντής του Enigma Mall κ. Τάσος Μποζίδης:
«To ολοκαίνουργιο Enigma Mall είναι ένα εμπορικό κέντρο υψηλής αισθητικής με 37 καταστήματα, που απασχολεί 200 άτομα προσωπικό από την περιοχή και καλύπτει όλες τις καταναλωτικές ανάγκες ενός τουρίστα ενώ διαθέτει ακόμη σκεπαστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, ανταλλακτήριο συναλλάγματος, γκουρμέ Restaurant - Café, παιδότοπο, πάρκινγκ και εξωτερικούς χώρους χαλάρωσης.
Είμαστε επίσης ιδιαίτερα περήφανοι που καταξιωμένοι γλύπτες εμπιστεύτηκαν τις πολύτιμες δημιουργίες τους στο Enigma Mall, ύστερα από τη συνεργασία του Ομίλου Μουζενίδη με τo γνωστό Οίκο τέχνης και δημοπρασιών Myrό Antiques House και οι επισκέπτες μας μπορούν να τις θαυμάσουν αλλά και να τις αγοράσουν».
Ο κ. Τζιτζικώστας στο χαιρετισμό του ανέφερε ότι:
«το Enigma Mall είναι μια υπερσύγχρονη εμπορική επιχείρηση η οποία όμως καινοτομεί παντρεύοντας το εμπόριο με τον πολιτισμό.
Άνθρωποι σαν τον κ.Μπόρις Μουζενίδη που έχουν δώσει τον εαυτό τους για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και επενδύουν τα χρήματα τους εδώ στην Ελλάδα, προσφέροντας θέσεις εργασίας, χρειάζονται την στήριξη όλων μας».
Ο Δήμαρχος Προποντίδας κ.Εμμανουήλ Καρράς χαιρέτησε με τη σειρά του τη δημιουργία του Enigma Mall στο Δήμο Προποντίδας και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου Μουζενίδη, καθώς το νέο εμπορικό κέντρο συμβάλλει στη μείωση της ανεργίας στην περιοχή.
Το κέφι των προσκεκλημένων ανέλαβαν να απογειώσουν ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης, το μουσικό σχήμα Virtuosos, η Κρητική ορχήστρα του Γιώργου Μαγγελάκη και το χορευτικό της Ένωσης Κρητών φοιτητών Θεσσαλονίκης ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Χρύσα Αυταρά.
Τα κυριότερα σημεία της τελετής των εγκαινίων μεταδόθηκαν με live streaming από τα social media του Ομίλου Μουζενίδη.
Τα πυροτεχνήματα στο τέλος της βραδιάς, φώτισαν τον ουρανό της Χαλκιδικής, ολοκληρώνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το πετυχημένο ξεκίνημα του νέου εμπορικού κέντρου που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης