Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Συνεργασία UPS και S.F. Holding με στόχο την επέκταση στην παγκόσμια αγορά

tags :
Συνεργασία UPS και S.F. Holding με στόχο την επέκταση στην παγκόσμια αγορά
Η κοινοπραξία θα εστιάσει αρχικά στην υποστήριξη αυτών των εξαιρετικά ανταγωνιστικών υπηρεσιών μεταξύ της Κίνας και ΗΠΑ, με σχέδια επέκτασης και σε άλλες αγορές παγκοσμίως
Η UPS (NYSE:UPS) και S.F. Holding (SZSE:002352), η μητρική εταιρεία της S.F. Express, ανακοίνωσαν σήμερα τα σχέδια τους για τη δημιουργία μιας κοινοπραξίας και την περαιτέρω συνεργασία μεταξύ τους με σκοπό τη ανάπτυξη και διάθεση διεθνών υπηρεσιών παράδοσης, αρχικά από την Κίνα προς τις ΗΠΑ, με σχέδια επέκτασης και σε άλλους προορισμούς.
Η παραπάνω κοινοπραξία υπόκειται σε κανονιστική έγκριση.
Η UPS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία express παραδόσεων στον κόσμο και ηγέτης στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες.
Η S.F. είναι ηγέτης της αγοράς στις express παραδόσεις στην Κίνα, με εκτεταμένο δίκτυο στη χώρα, υψηλές δυνατότητες υπηρεσιών και τη μεγαλύτερη αναγνώριση εμπορικού σήματος στην κινεζική αγορά των μικρών δεμάτων.
«Η UPS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με τη S. F.
Η κοινοπραξία αυτή θα υποστηρίξει προϊόντα που θα παράσχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους πελάτες μας στην Κίνα οι οποίοι ασχολούνται με το εμπόριο, ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με το παγκόσμιο εμπόριο» δήλωσε ο Ross McCullough, πρόεδρος της UPS Asia Pacific.
«Οι συνδυασμένες μας προσπάθειες θα έχουν ως αποτέλεσμα νέα προϊόντα στα logistics και νέες υπηρεσίες που θα απλοποιήσουν, αλλά και επιταχύνουν το διεθνές εμπόριο σε πελάτες B2B και B2C».
Οι κοινές υπηρεσίες συνδυάζουν τη δυναμική του εκτεταμένου δικτύου της S. F. στην Κίνα, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 13,000 σημεία εξυπηρέτησης στην μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά παράδοσης πακέτων στον κόσμο, με αυτό της UPS, του παγκόσμιου ηγέτη σε ενσωματωμένο δίκτυο με κάλυψη σε περισσότερες από 220 χώρες.
H ευθυγράμμιση των δικτύων των δύο συνεργατών θα προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη κάλυψη, περισσότερες επιλογές κατεύθυνσης, αυξημένη χωρητικότητα και περισσότερες επιλογές σΤους χρόνους μεταφοράς και τις επιλογές υπηρεσιών..
Η κοινοπραξία θα εστιάσει αρχικά στην υποστήριξη αυτών των εξαιρετικά ανταγωνιστικών υπηρεσιών μεταξύ της Κίνας και ΗΠΑ, με σχέδια επέκτασης και σε άλλες αγορές παγκοσμίως.
«Οι Κινεζικές επιχειρήσεις είναι παγκόσμιοι ηγέτες στη διαδικτυακή αγορά του retail, στη διείσδυση του ηλεκτρονικού εμπορίου και τη χρήση mobile υπηρεσιών .
Σε συνδυασμό με τη ραγδαία αυξανόμενη καταναλωτική βάση, με ευχέρεια στη χρήση του ίντερνετ, είναι πολύ σημαντικό η S.F. και η UPS να συνεργαστούν για να φέρουν μια επανάσταση στον τομέα των logistics.
Μαζί, σκοπεύουμε να φέρουμε μεγαλύτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στους πελάτες μας στην Κίνα για να επιτύχουν στην παγκόσμια αγορά», δήλωσε ο Alan Wong, αντιπρόεδρος της S.F.
H κοινοπραξία υποστηρίζει την δημιουργία ανταγωνιστικών συνεργιών μεταξύ της UPS και της S.F. μέσω συνδυασμένης εμβέλειας και κλίμακας των δικτύων των δύο εταιρειών.
Και οι δυο εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας τους και να ευθυγραμμίσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες με σκοπό την υποστήριξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων που προχωρούν σε αποστολές από την Κίνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης