Επιχειρηματικά

Πλήρη κάλυψη σε θέματα Ασφάλειας και Υγιεινής στην εργασία από τον όμιλο Home Care

tags :
Πλήρη κάλυψη σε θέματα Ασφάλειας και Υγιεινής στην εργασία από τον όμιλο Home Care
Τις υπηρεσίες τους προσφέρουν 40 διπλωματούχοι μηχανικοί και 20 τεχνολόγοι μηχανικοί, 10 ειδικοί γιατροί εργασίας και 25 γιατροί άλλων ειδικοτήτων με δυνατότητα άσκησης των καθηκόντων του γιατρού εργασίας
Πλήρη κάλυψη σε θέματα Ασφάλειας και Υγιεινής στην εργασία προσφέρει ο Όμιλος Home Care Α.Ε. με το πολυάριθμο και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει.
Με σκοπό τη διαφύλαξη και προαγωγή της ασφάλειας και της υγείας του εργοδότη και των εργαζομένων η ΕΞ.Υ.Π.Π. Home Care A.E. έχει αναβαθμίσει τη ΓΕΕΚ σε ένα εργαλείο Επισήμανσης και Ελέγχου των ενδεχόμενων επαγγελματικών κινδύνων με στόχο την οριστική απαλοιφή τους.
Δεκάδες επιχειρήσεις, πρωτοπόρες στους κλάδους τους,  εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της Home Care, η οποία δραστηριοποιείται πανελλαδικά από το 2001,  μεταξύ των οποίων οι Intrakat, Power Health, Τιτάνια Hotel, Super League, Elvo, Despina, BSB Superfast Ferries κ.α.
Τις υπηρεσίες τους προσφέρουν 40 διπλωματούχοι μηχανικοί και 20 τεχνολόγοι μηχανικοί, 10 ειδικοί γιατροί εργασίας και 25 γιατροί άλλων ειδικοτήτων με δυνατότητα άσκησης των καθηκόντων του γιατρού εργασίας.

Η Home Care, με τα κατάλληλα Πιστοποιημένα Όργανα Μέτρησης Βλαπτικών Παραγόντων (Π.Δ. 95/99),  είναι σε θέση να διενεργήσει μετρήσεις*:

•           Έντασης Φωτός
•           Ανάλυσης Θορύβου
•           Θερμοκρασίας
•           Υγρασίας
•           Ακτινοβολίας
•           Σκόνης (Αδρανή, Σκόνη Βάμβακος κτλ.)
•           Ανάλυσης Αερίων
•           Λοιπών Φυσικών και Χημικών βλαπτικών παραγόντων
*Οι μετρήσεις συνοδεύονται από μια σύνταξη τεχνικής μελέτης στην οποία καταγράφονται οι τιμές που μετρήθηκαν.
Σε περίπτωση καταγραφής τιμών που υπερβαίνουν τα επιτρεπόμενα όρια, ακολουθούν προτάσεις αντιμετώπισης.

Παράλληλα ο Όμιλος Home Care αναλαμβάνει τη μελέτη, σχεδίαση και  την ανάπτυξη Συστημάτων Διασφάλισης της Ποιότητας.
Η Home Care A.E. με την πολυετή εμπειρία της στον χώρο της υγείας και της ασφάλειας, με ιδιωτική κλινική στην Λάρισα και άδεια ΕΞ.Υ.Π.Π., παρέχει επίσης ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ-ΚΙΤ α’ βοηθειών.
Τα ΚΙΤ α’ βοηθειών ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ και ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ είναι κατάλληλα για την κάλυψη των κτιριακών σας εγκαταστάσεων ή των οχημάτων σας. Περιέχουν φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό που προβλέπεται από το ΦΕΚ Β’ 2562/11-10-2013  και επιπλέον 8 υλικά  δωρεάν, απαραίτητα για κάθε εργασιακό χώρο.
 
Ειδικότερα, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Home Care εξασφαλίζουν:

-  βελτίωση εργασιακών συνθηκών με επανεκτίμηση της εμπιστοσύνης των συνεργατών προς τη διοίκηση και δόμηση άριστων συνθηκών μεταξύ του προσωπικού
- βελτιστοποίηση απόδοσης , καθώς οι μετρήσεις δείχνουν ότι μετά την ορθή παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφάλειας και Γιατρού Εργασίας, παρατηρείται αύξηση της μέσης απόδοσης του προσωπικού κατά 30% σε διάστημα 18 μηνών
- μεσοπρόθεσμα οικονομικά οφέλη, καθώς η πρόληψη και αποφυγή ασθενειών και ατυχημάτων βελτιώνει άμεσα ή έμμεσα τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησης.
Επίσης ο Όμιλος Home Care A.E. μέσω της HC protect παρέχει μια μεγάλη γκάμα Εργατικών Ενδυμάτων και Μέσων Ατομικής Προστασίας κατάλληλα για άνετη και ασφαλή εργασία σε οποιοδήποτε χώρο.
Μέλος του ομίλου Home Care AE είναι η Γενική Χειρουργική και Παθολογική Κλινική «Αγ. Κωνσταντίνος» στη Λάρισα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης