Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Lidl Hellas υποστηρικτής του προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο»

tags :
Η Lidl Hellas υποστηρικτής του προγράμματος «Δεκατιανό στο Σχολείο»
Τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε, η Lidl Hellas διένειμε προϊόντα σε 72 σχολεία πρωτοβάθμίας εκαπίδευσης για τη σίτιση 12.000 μαθητών
Στη Lidl Hellas στηρίξαμε το 2017 τη δράση «Δεκατιανό στο Σχολείο» των Υπουργείων Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων , που αναπτύχθηκε με σκοπό την παροχή και διανομή υγιεινών δεκατιανών γευμάτων σε μαθητές δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της Αττικής.
Συγκεκριμένα η Lidl Hellas διένειμε τη σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε (Οκτώβριος 2016 – Ιούνιος 2017) προϊόντα σε 72 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη σίτιση 12.000 μαθητών.
Το συνολικό κόστος της ενέργειας ξεπέρασε τις 367.000 ευρώ.
Τα κριτήρια επιλογής των σχολικών μονάδων αποτέλεσαν η έλλειψη κυλικείου εντός του σχολικού συγκροτήματος και πρόσφατα στατιστικά στοιχεία των προγραμμάτων της Ανθρωπιστικής Κρίσης, που αποτυπώνουν τις κοινωνικές και οικονομικές δυσχέρειες ανά γεωγραφική περιοχή.
Στη Lidl Hellas δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα διατροφικής ασφάλειας, διατηρώντας αυστηρά πρότυπα ποιοτικών ελέγχων και στηρίζοντας, ως συνεργάτες μας, επιλεγμένους Έλληνες προμηθευτές, απ’ όλη την Ελλάδα.
Στόχος μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας: να τους δίνουμε την ελπίδα, τη χαρά και την ικανοποίηση ότι στις δύσκολες στιγμές τους δεν είναι μόνοι.
Είμαστε κοντά τους, είμαστε πολλοί και η καρδιά μας χτυπά μαζί με τη δική τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης