Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Συνεργασίας της ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ με την Bayer Animal Health

tags :
Συνεργασίας της ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ με την Bayer Animal Health
νέα αυτή συνεργασία αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας
Η Χελλαφάρμ Α.Ε. η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία φυτοπροστατευτικών προϊόντων, κτηνιατρικών φαρμάκων, προϊόντων κήπου και σπόρων, επελέγη ως ο νέος  διανομέας και αντιπρόσωπος  των προϊόντων της Bayer Αnimal Health GmbH.
Η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας αφού διευρύνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο των διεθνών εμπορικών σημάτων  τις οποίες διακινεί αλλά και γιατί  επιβεβαιώνει το σταθερά υψηλό  επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών, οικονομικής ευρωστίας και οργάνωσης της εταιρείας, που ανταποκρίνεται πλήρως στα κριτήρια και τις απαιτήσεις που θέτει μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου παγκοσμίως.  
Η Bayer Αnimal Health GmbH έχοντας πολυετή παρουσία στην ελληνική αγορά επέλεξε και την  Χελλαφάρμ ως το νέο της αντιπρόσωπο στην Ελλάδα με την πεποίθηση ότι η εν λόγω στρατηγική συνεργασία θα προσδώσει νέα δυναμική καθώς και προοπτικές ανάπτυξης.
H Bayer  Animal Health  αποτελεί  ένα παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο κτηνιατρικών φαρμάκων. Προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις και θεραπείες, υποστηρίζει αποτελεσματικά την υγεία των ζώων, τους παραγωγούς, τους κτηνιάτρους καθώς και τους ιδιοκτήτες μικρών ζώων.
H επικεφαλής του τμήματος Κτηνιατρικών Προϊόντων της Χελλαφάρμ κ. Κική Λεγάκι δήλωσε σχετικά: « Η νέα αυτή συνεργασία μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του οράματός μας να αναδειχθούμε ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών, θέτοντας σε προτεραιότητα την ευημερία και υγεία κατοικίδιων και παραγωγικών ζώων. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην κάλυψη των αναγκών της κτηνιατρικής αγοράς και του Έλληνα κτηνιάτρου με το καλύτερο δυνατό τρόπο με την ακλόνητη πεποίθηση ότι κάναμε ένα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου.»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης