Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας» και για το 2017 η Vivechrom

tags :
Στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας» και για το 2017 η Vivechrom
Η διάκριση της μεγαλύτερης εταιρείας χρωμάτων στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου Forum επιχειρηματικής αριστείας που διοργανώνει η εταιρεία New Times Publishing
Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, συμπεριλήφθηκε για ακόμη μία χρονιά στη λίστα των Διαμαντιών της Ελληνικής Οικονομίας, αποσπώντας την τιμητική διάκριση ”Diamonds of the Greek Economy 2017″ στο πλαίσιο του ετήσιου Forum επιχειρηματικής αριστείας που διοργανώνει η εταιρεία New Times Publishing.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με την παρουσία πολιτικών, παραγόντων της αγοράς αλλά και εκπροσώπων σημαντικών φορέων και οργανισμών του δημοσίου.
O Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Μιχάλης, δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη της Vivechrom, για ακόμη μία φορά, στη εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy” μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και αναδεικνύει τη σημασία και το έργο της εταιρείας τόσο στη βιομηχανία χρωμάτων, στην οποία δραστηριοποιείται, όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας συνολικά.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης