Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Chivas Venture: Η Siam Organic είναι η νικήτρια επιχείρηση του παγκόσμιου διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας

tags :
Chivas Venture: Η Siam Organic είναι η νικήτρια επιχείρηση του παγκόσμιου διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας
Η επιχείρηση Siam Organic από την Ταϊλάνδη κέρδισε χρηματοδότηση ύψους $400.000
Την Πέμπτη 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος τελικός του Chivas Venture στο Los Angeles, όπου ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του παγκόσμιου διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας που κέρδισε χρηματοδότηση ύψους $400.000, η επιχείρηση Siam Organic από την Ταϊλάνδη, που παρέχει κατάρτιση στους αγρότες για διεθνώς πιστοποιημένες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας βοηθώντας τους να αυξήσουν τα κέρδη τους κατά 14 φορές.
Στην κριτική επιτροπή, ανάμεσα σε σημαντικές προσωπικότητες του οικοσυστήματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας ήταν και ο Alexandre Ricard, CEO της Pernod Ricard, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, φιλάνθρωπος και επιχειρηματίας Halle Berry, η οποία ανακοίνωσε και το νικητή και οι ηθοποιοί Javier Bardem & Don Cheadle.
Για 3η χρονιά, το Chivas Venture έδωσε τη δυνατότητα σε 30 φιναλίστ από 6 ηπείρους να διαγωνιστούν για ένα μέρος της χρηματοδότησης του $1 εκατ.
Η ελληνική startup Ladd//roller, εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο τελικό και ο συν-ιδρυτής της Μάριος –Ερμής Πετρωτός είχε την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία της παρουσίασης μπροστά στη διεθνή κριτική επιτροπή.
Οι συμμετοχές για το Chivas Venture 2018 στην Ελλάδα θα ανοίξουν στις 18 Σεπτεμβρίου 2017.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Chivas Venture για περισσότερες λεπτομέρειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης