Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η UPS φέρνει τα καλύτερα κρασιά της Ευρώπης σε όλο τον κόσμο

tags :
Η UPS φέρνει τα καλύτερα κρασιά της Ευρώπης σε όλο τον κόσμο
Το κρασί τώρα μπορεί να μεταφερθεί απευθείας στους καταναλωτές σε αναπτυσσόμενες οικονομίες εκτός Ευρώπης
Η UPS (NYSE: UPS) διευρύνει την δυνατότητα της να μεταφέρει αλκοόλ, κρασί και μπύρα σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
Χρησιμοποιώντας μία από τις υπηρεσίες αποστολής UPS Express ™ ή Standard ®, οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να έχουν τα αγαπημένα τους κρασιά απευθείας από τους καλύτερους αμπελώνες στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με την έρευνα VINEXPO/IWSR Global Study 2015-2020 του 2017, η εισαγωγή κρασιού στη Κίνα αναμένεται να αυξηθεί κατά 80% μεταξύ του 2016 και 2020.
Αυτό αποτελεί μέρος μιας συνολικής αναμενόμενης αύξησης των εισαγωγών σχεδόν κατά 13% για ολόκληρη την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού.
Με την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία να αντιπροσωπεύουν το 50% της παγκόσμιας παραγωγής οίνου, η αυξανόμενη κατανάλωση σε αγορές εκτός της Ευρώπης παρέχει μια ευκαιρία για συνεχή ανάπτυξη, την ώρα που η κατανάλωση κρασιού πέφτει στην Ευρώπη.
«Αποτελεί προτεραιότητα να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας, είτε πρόκειται για καταναλωτές, είτε για μικρούς παραγωγούς, είτε για εξειδικευμένες κάβες, θα μπορούν να λάβουν το κρασί τους όπου και όταν θέλουν και με τη διασφάλιση ότι η αποστολή τους είναι εγγυημένη από την ποιότητα των υπηρεσιών της UPS" δήλωσε ο Nando Cesarone, Πρόεδρος της UPS Europe.
Η UPS παρέχει υπηρεσίες εξαγωγής κρασιού απευθείας προς τον καταναλωτή από επιλεγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Κίνα, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία και τώρα στον Καναδά, τη Δομινικανή Δημοκρατία, το Χονγκ Κονγκ, την Ινδία, το Μακάο, τη Νότια Αφρική, την Ελβετία, τη Νέα Ζηλανδία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ.
Η υπηρεσία «επιχειρήσεις προς καταναλωτές» προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα υπηρεσία «επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις», τόσο παλετοποιημένης όσο και μη παλετοποιημένης μορφής, η οποία έχει παγκόσμια κάλυψη.
Οι καταναλωτές που αποστέλλουν μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη παροχή υπηρεσιών οίνου της UPS. Τώρα, μπορούν να στείλουν στο σπίτι το νέο τους αγαπημένο κρασί που ανακάλυψαν στις διακοπές με σιγουριά .
Για όλους τους προορισμούς, η UPS παρέχει πιστοποιημένες και ασφαλείς συσκευασίες ειδικά σχεδιασμένες για τη μεταφορά φιαλών κρασιού (έως και 12 φιάλες ανά κιβώτιο για τους μη αφρώδεις οίνους και έως 6 φιάλες για αφρώδεις οίνους) που μπορούν να παραγγελθούν μέσω των τηλεφωνικών κέντρων της UPS.
Οι πελάτες που αποστέλλουν από τη Γαλλία και την Ιταλία μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το Προσαρμοσμένο Πρόγραμμα Δηλωμένης Αξίας για Κρασί.
Μια υπηρεσία που προσφέρεται από την UPS Capital, όπου οι πελάτες που χρησιμοποιούν προ-εγκεκριμένες συσκευασίες, μπορούν να υπολογίζουν σε ομαδοποιημένη αποστολή και προστασία μέχρι €500.
Εάν η αποστολή εκτιμάται υψηλότερη σε κόστος, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν πρόσθετη προστασία μέχρι το πλήρες κόστος λιανικής.
Οι πελάτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι το κρασί τους θα φτάσει στον προβλεπόμενο προορισμό με ασφάλεια.
Και, αν για κάποιο λόγο, το κρασί έχει υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά, θα επιστραφούν τα έξοδα του κρασιού και τα έξοδα μεταφοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης