Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Πιστοποίηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών με το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας ISO22301

Πιστοποίηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών με το διεθνές πρότυπο επιχειρησιακής συνέχειας  ISO22301
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατέχει την παραπάνω Πιστοποίηση, από τον Ιούνιο του 2014, ενώ ο έλεγχος και η πιστοποίηση έγινε από την εταιρεία συμβούλων Lloyd’s.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών πραγματοποίησε με επιτυχία την επανα-πιστοποίησή του κατά το διεθνές πρότυπο Επιχειρησιακής Συνέχειας ISO22301:2012, για το σύνολο των εταιρειών του, καθώς επίσης και για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες και παρεχόμενα προϊόντα & υπηρεσίες.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατέχει την παραπάνω Πιστοποίηση, από τον Ιούνιο του 2014, ενώ ο έλεγχος και η πιστοποίηση έγινε από την εταιρεία συμβούλων Lloyd’s.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών, εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές και μεθοδολογίες, έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο Πλαίσιο Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας (Business Continuity Management Framework), το οποίο αφορά στο μηχανισμό οργάνωσης και το σύνολο των διαδικασιών για τη διασφάλιση της συνέχειας των κρίσιμων επιχειρησιακών λειτουργιών του Ομίλου σε περιπτώσεις καταστροφικών γεγονότων ή συμβάντων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν παρατεταμένη διακοπή της ομαλής λειτουργίας του.
Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της συνεχούς προσαρμογής του στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών Κανονισμών που διέπουν τη λειτουργία των Κεφαλαιαγορών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης