Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

H Cosmote TV Μεγάλος Χορηγός το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας

tags :
H Cosmote TV Μεγάλος Χορηγός το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας
Στο πλαίσιο της χορηγίας, η COSMΟΤΕ TV προσφέρει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να κερδίσουν 50 διπλές προσκλήσεις, για να παρακολουθήσουν μία ταινία της επιλογής τους στο φετινό φεστιβάλ, μέσω διαγωνισμού στην σελίδα της στο Facebook
Η COSMOTE TV, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με έναν από τους σημαντικότερους και πιο δημοφιλείς κινηματογραφικούς θεσμούς της χώρας, στηρίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, που φέτος ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου.
Στο πλαίσιο της χορηγίας, η COSMΟΤΕ TV προσφέρει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να κερδίσουν 50 διπλές προσκλήσεις, για να παρακολουθήσουν μία ταινία της επιλογής τους στο φετινό φεστιβάλ, μέσω διαγωνισμού στην σελίδα της στο Facebook.
Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας ανοίγει αυλαία με τη νέα ταινία του Τοντ Χέινς «Wonderstruck», με τις Τζούλιαν Μουρ και Μισέλ Γουίλιαμς, και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει και φέτος πολυσυζητημένες κινηματογραφικές πρεμιέρες, μοναδικά αφιερώματα, πολυαναμενόμενα μουσικά φιλμ, ντοκιμαντέρ αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, αλλά και ειδικές προβολές με τη συμμετοχή ηθοποιών και δημιουργών του παγκόσμιου σινεμά.
Το φεστιβάλ θα τιμήσει με την παρουσία της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Βανέσα Ρέντγκρεϊβ.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (12.00).
Μέσα από τα κινηματογραφικά της κανάλια, η COSMOTE TV προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές σε πρώτη προβολή, βραβευμένες παραγωγές και ταινίες από την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή, μαζί και φιλμ του ελληνικού κινηματογράφου.
Μετά την προβολή τους στα κανάλια COSMOTE CINEMA, πολλές από τις ταινίες αλλά και σειρές είναι διαθέσιμες on demand και δωρεάν στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης