Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η Mastercard στηρίζει το 9ο Greece Race for the Cure

tags :
Η Mastercard στηρίζει το 9ο Greece Race for the Cure
Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο Ζάππειο, ελάτε να τρέξετε, να γιορτάσετε και να στηρίξετε τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ζώντας αυτόν τον μοναδικό παλμό στο κέντρο της Αθήνας
H Mastercard στέκεται δίπλα σε έναν θεσμό ανεκτίμητης αξίας, στηρίζοντας και φέτος τον 9ο Ετήσιο Αγώνα Greece Race for the Cure® 2017, έναν αγώνα που πλέον αποτελεί ορόσημο για την πόλη της Αθήνας, με χιλιάδες συμμετοχών να δίνουν κάθε χρόνο το παρών σε αυτή την ξεχωριστή διαδρομή.
Η Mastercard συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός στον αγώνα – θεσμό, ο οποίος διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα.
Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο Ζάππειο, ελάτε να τρέξετε, να γιορτάσετε και να στηρίξετε τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ζώντας αυτόν τον μοναδικό παλμό στο κέντρο της Αθήνας.
Στο πλαίσιο αυτό, για πρώτη φορά φέτος, διάφορες δράσεις για το ευρύ κοινό είναι προγραμματισμένες και για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο, σε μία ημέρα αφιερωμένη στην υγεία.
Προσφέροντας ένα ακόμα κίνητρο σε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική διαδρομή ζωής, για κάθε εγγραφή στον αγώνα που θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά ή στα φυσικά σημεία εγγραφών με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας Mastercard® (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη), η Mastercard θα προσφέρει €2 επιπλέον για τη στήριξη της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Παράλληλα, η Mastercard θα συμμετάσχει και στον αγώνα με τη δική της ομάδα, στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε, επιλέγοντας την ‘ομαδική εγγραφή’ κατά τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής.
Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων αλλά και συμβολικό περίπατο 2 χιλιομέτρων.
Στο πλαίσιο του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εκδηλώσεις που θα αφορούν την ενημέρωση και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, μουσικά δρώμενα, αλλά και εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο χώρο.
Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά:
«Με μεγάλη μας χαρά δίνουμε και φέτος σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard®τη δυνατότητα να στηρίξουν έναν πολύ σημαντικό αγώνα.
Η συμμετοχή τους στον 9ο Ετήσιο Αγώνα Greece Race for the Cure® αποτελεί για εμάς έναν μοναδικό τρόπο να συνεισφέρουμε σε έναν σημαντικό σκοπό και να σταθούμε στο πλευρό των γυναικών που αγωνίζονται καθημερινά με θάρρος και δύναμη, ενάντια στον καρκίνο του μαστού».
Η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», δήλωσε επίσης:
«Η συμμετοχή της Mastercard, ως Μέγας Χορηγός για δεύτερη συνεχή χρονιά στον αγώνα μας Greece Race for the Cure®, μας γεμίζει με χαρά.
Το Greece Race for the Cure® αποτελεί πλέον έναν μοναδικό θεσμό και ταυτόχρονα μια γιορτή για τη ζωή και η Mastercard είναι μεγάλος συνοδοιπόρος μας σε αυτό τον αγώνα.
Φέτος, έχουμε τη χαρά να είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® παγκοσμίως, πράγμα που οφείλεται στην αγάπη με την οποία έχει αγκαλιάσει ο κόσμος τον αγώνα μας.
Σας περιμένουμε όλους μαζί μας, να τρέξουμε, να γιορτάσουμε και να στηρίξουμε τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης