Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στην Anuga 2017, τη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

tags :
Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. στην Anuga 2017, τη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών
Το περίπτερο της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ θα βρίσκεται στην αίθουσα εθνικών περιπτέρων κάτω από την ομπρέλα της Enterprise Greece, Hall 10.2 -Fine Food (Γενικά Τρόφιμα), Stand H-0.39
Στο πλαίσιο της στρατηγικής για ενίσχυση των εξαγωγών και άνοιγμα προς νέες αγορές, η ΓΙΩΤΗΣ A.E. συμμετέχει και φέτος στην ANUGA, 07-11 Οκτωβρίου, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στην Κολωνία.
Το περίπτερο της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ θα βρίσκεται στην αίθουσα εθνικών περιπτέρων κάτω από την ομπρέλα της Enterprise Greece, Hall 10.2 -Fine Food (Γενικά Τρόφιμα), Stand H-0.39.
Έμφαση θα δοθεί στην προβολή της σειράς Sweet & Balance, της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς επιδορπίων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη κατάλληλη και για άτομα με διαβήτη.
Επιπλέον κατηγορίες που θα προβληθούν είναι η σειρά Τούρτες- Γλυκά και τα επιδόρπια Στιγμιαίας παρασκευής ΓΙΩΤΗΣ, που κερδίζουν παντού την προτίμηση των καταναλωτών χάρη στην εξαιρετική τους γεύση, την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης, καθώς επίσης και τα αγαπημένα Ροφήματα ΗΕΜΟ και Caotonic, αλλά και οι υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ.
Σήμερα, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. παραμένει μία ιστορική ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, απόλυτα ταυτισμένη με την ιστορία και την εξέλιξη της ελληνικής διατροφής, και, παράλληλα, μία υπέρ-σύγχρονη βιομηχανία, βασισμένη στην ποιότητα και την καινοτομία, που επενδύει με συνέπεια στη χώρα μας.
Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 25 χώρες στις 5 ηπείρους, ενώ αποτελεί μία από τις εταιρείες-πρότυπα στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης