Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Με νέα προϊόντα η Δωδώνη στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2017»

tags :
Με νέα προϊόντα η Δωδώνη στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2017»
Σημαντικές επαφές με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας 
Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο και με στόχο την ανάδειξη της μεσογειακής διατροφής η ΔΩΔΩΝΗ, κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή και διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων, συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2017» στην Κολωνία της Γερμανίας η οποία έκλεισε τις πύλες της την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.
Στη διάρκεια της έκθεσης, η ΔΩΔΩΝΗ παρουσίασε νέα, καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως η θρυμματισμένη φέτα, οι μαριναρισμένοι κύβοι κατσικίσιου τυριού ΔΩΔΩΝΗ με λάδι και βότανα, η φέτα με 40% λιγότερο αλάτι, η οποία ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά, το Μανούρι ΔΩΔΩΝΗ, το αυθεντικό στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ 0% με γεύσεις φρούτων, καθώς και το ΔΩΔΩΝΗ Χαλλούμι light και Αρχοντικό, τα οποία παράγονται στην υπερσύγχρονη μονάδα της ΔΩΔΩΝΗ στην Κύπρο.
Παράλληλα, στελέχη της ΔΩΔΩΝΗ συναντήθηκαν με διανομείς και μεγάλους retailers από όλον τον κόσμο, με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας σε νέες χώρες και ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης.
Σημειώνεται ότι το ποσοστό εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ μέσα στο 2017 έχει αυξηθεί στο 37% επί των συνολικών πωλήσεων, καθώς φέτος τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ απέκτησαν παρουσία σε 5 ακόμη νέες αγορές, με αποτέλεσμα η εταιρεία να εξάγει 17 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων σε 45 χώρες και στις 5 ηπείρους, έχοντας ήδη συνεργασία με τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μαρκετ του εξωτερικού.
Ο κ. Tom Seepers, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε: «Η παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Anuga 2017, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον των διεθνών καταναλωτών και πελατών για ποιοτικά Ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα και συγκεκριμένα για τη φέτα και το γιαούρτι.
Ως πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και διατροφής στο εξωτερικό, είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε αυτό το ενδιαφέρον και που τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ταξιδεύουν πλέον σε 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους.
Η συμμετοχή στην Έκθεση Anuga, μας βοηθά να παρουσιάσουμε τα αυθεντικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ένα ακόμη μεγαλύτερο διεθνές κοινό και ενισχύει περαιτέρω τη θέση μας ως ηγέτη στα ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα, με την άριστη ποιότητα και την αυθεντική γεύση της ΔΩΔΩΝΗ να αντιπροσωπεύει τη γεύση του καλού, τη γεύσης της Ηπείρου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης