Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Απόβαση από 2.500 «Λεγεωνάριους» του «Legion Run Athens 2017» στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο

tags :
Απόβαση από 2.500 «Λεγεωνάριους» του «Legion Run Athens 2017» στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο
Το πιο συναρπαστικό Legion Run πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου Αθηνών
Οι εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο κέρδισαν τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας τις δυνατότητές τους για κορυφαία events, όπως αυτό του Legion Run Athens 2017.
Οι 2.500 «Λεγεωνάριοι» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ζωής που προσφέρει το Legion Run στη διαδρομή πέντε χιλιομέτρων με 23 απαιτητικές δοκιμασίες, μεταξύ των οποίων και το επιβλητικό ΟΠΑΠ COLOSSUS 2.0., ένα εμπόδιο ύψους πέντε μέτρων.
Οι περισσότεροι από 2.500 «Λεγεωνάριοι» χωρίστηκαν σε 13 «κύματα» με διαφορετικές ώρες εκκίνησης και επιδόθηκαν σε αγώνες πρόκλησης και αντοχής. Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως εμπειρίας και φυσικής κατάστασης, σκαρφάλωσαν σε πανύψηλα εμπόδια, κατέβηκαν τη θεαματική νεροτσουλήθρα έξι μέτρων και βιώσαν μια αυθεντική διασκέδαση για «μεγάλα παιδιά».
Ο Μεγάλος χορηγός του Legion Run Athens 2017 ήταν ο ΟΠΑΠ, με σύνθημα #ZiseTinEmpeiria. Μάλιστα, ο ΟΠΑΠ συμμετείχε στον αγώνα και με τη δική του δυναμική ομάδα, που συμπεριελάμβανε και τους νικητές μεγάλων διαγωνισμών της εταιρείας.

 Ιππόδρομος: Ο απόλυτος προορισμός για κορυφαίες διοργανώσεις  

Η ομάδα της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ για μια ακόμη φορά απέδειξε πως μπορεί να πραγματοποιήσει άριστα τη διοργάνωση κορυφαίων και σύνθετων events, όπου ο αγωνιστικός χώρος των καθαρόαιμων ίππων πρέπει σε χρόνο ρεκόρ να αλλάξει μορφή ώστε να φιλοξενήσει άρτια μεγάλες δραστηριότητες... και στη συνέχεια να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η πολλή καλή συνεργασία με την κορυφαία ομάδα διοργάνωσης του Legion Run Athens 2017.  
Πέρα από τα καθιερωμένα ιππικά shows που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες αθλητές της ιππασίας, τις βόλτες με πόνι, άλογα και άμαξες, ο Ιππόδρομος έχει ήδη αποδείξει τις μεγάλες δυνατότητές του. Στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού με kartcross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα. Επίσης, με την ευκαιρία του Ράλλυ Ακρόπολις ο οδηγός Antonin Tlustak προσεφέρε μια αξέχαστη εμπειρία συνοδήγησης με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο, Skoda Fabia RS5. Σε επίπεδο μεγάλων εκδηλώσεων,  τoν Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν τα  “ Event Awards 2017” και στη συνέχεια τα “Sports Marketing Awards”. Επίσης, πρόσφατα διεξήχθη και η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League – Πάμε Στοίχημα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης