Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Πλατινένια διάκριση για τις πλατφόρμες προστασίας τερματικών συσκευών της Kaspersky Lab

tags :
Πλατινένια διάκριση για τις πλατφόρμες προστασίας τερματικών συσκευών της Kaspersky Lab
Βραβεία Επιλογής Πελατών της Gartner Peer Insights για το 2017
Η Kaspersky Lab διακρίθηκε για τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών της, λαμβάνοντας την Πλατινένια Διάκριση (Platinum Award) στα Βραβεία 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards για τις Πλατφόρμες Προστασίας Τερματικών Συσκευών (Endpoint Protection Platforms).
Πιστοποιημένα από επαγγελματίες τελικούς χρήστες, τα «Βραβεία Επιλογής Πελατών» επιβραβεύουν προμηθευτές που βαθμολογούνται από τους πελάτες τους, βάσει αξιολόγησης που λαμβάνει υπόψη τον αριθμό των αξιολογήσεων τελικών χρηστών, αλλά και τις συνολικές βαθμολογίες των χρηστών.
Πιστεύουμε ότι η Gartner Peer Insights παρέχει στους οργανισμούς έναν αμερόληπτο, εύκολο τρόπο συλλογής ειλικρινών σχολίων πελατών και στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε θέματα τεχνολογίας παρέχει ενημέρωση για προϊόντα και υπηρεσίες μιας εταιρείας από αμερόληπτους ειδικούς.
Η Gartner Peer Insights προσφέρει λεπτομερείς προοπτικές για κάθε φάση του κύκλου ζωής των πληροφοριακών συστημάτων - από την αξιολόγηση και την εφαρμογή, μέχρι την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη.
Η Gartner Peer Insights παρέχει εμπειρίες από «πρώτο χέρι» επαγγελματιών στον τομέα της Πληροφορικής.
Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, η Kaspersky Lab πέτυχε συνολική βαθμολογία 4,6 στα 5 στην αγορά των Πλατφορμών Προστασίας Τερματικών Συσκευών, με βάση τη βαθμολογία που προέκυψε από 199 αξιολογήσεις.
Οι αξιολογήσεις που έλαβε η Kaspersky Lab περιλαμβάνουν:
«Συμβαλλόμενοι και προμηθευτές επιδεικνύουν ευστροφία με γνώμονα τα αιτήματα της εταιρείας και κινούν γρήγορα τους πόρους τους για να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση», IT Security Manager, Manufacturing Industry.
«Η απόδοση, η επεκτασιμότητα και η ευελιξία αυτής της λύσης το καθιστούν το αποτελεσματικότερο εργαλείο έναντι απειλητικών »μολύνσεων» από κακόβουλο λογισμικό οποιασδήποτε μορφής σε σύνθετες υποδομές πληροφορικής», Information Security Expert, Finance Industry.
«Είμαστε περήφανοι που λάβαμε την Πλατινένια Διάκριση και πιστεύουμε ότι οι σχέσεις που έχουμε με τους πελάτες μας και η αξία των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε σε αυτούς και τις επιχειρήσεις τους μας καθιστούν μοναδικούς», δήλωσε ο Alessio Aceti, Head of Enterprise Business της Kaspersky Lab.
Και συνέχισε: «Το έτος αυτό σηματοδοτεί την εικοστή επέτειο της Kaspersky Lab, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουμε εξελίξει και αναπτύξει διάφορες προσεγγίσεις για την ψηφιακή ασφάλεια: από τις ταχείες ενημερώσεις προϊόντων έως τις υπηρεσίες Πληροφόρησης απειλών που βασίζονται στο cloud και τους προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης.
Προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε ολοένα και περισσότερα πολύτιμα εργαλεία για τους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από τις ψηφιακές απειλές, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης που έχουμε χτίσει μαζί τους και τις λύσεις μας».
Το χαρτοφυλάκιο λύσεων για επιχειρήσεις της Kaspersky Lab περιλαμβάνει μια ποικιλία λύσεων για την προστασία μεγάλων επιχειρήσεων από όλους τους τύπους ψηφιακών απειλών.
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας έχει πρόσφατα επεκταθεί με τη λύση Endpoint Detection and Response κι ένα ευρύ φάσμα Υπηρεσιών Πληροφόρησης Απειλών για να παρέχει στις επιχειρήσεις πληροφόρηση ασφάλειας και προσαρμοστική προσέγγιση για την προστασία τους από τις πιο εξελιγμένες απειλές και την ελαχιστοποίηση των ζημιών που μπορούν να προκαλέσουν τέτοιου είδους περιστατικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης